Нарада керівників освітніх закладів громади

Дата: 22.01.2020 08:43
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

20 січня 2020 року відбулась розширена нарада з керівниками освітніх закладів громади. Серед основних актуальних питань, які сьогодні опрацьовують та впроваджують у практику роботи освітяни, розглянуто:

  1. Порядок підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 (доповідачі Ющишин О. Д. , директор Скала-Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів; Сидоренко Н. В., голова методичного об’єднання учителів  початкових класів).
  2. Підсумки роботи в освітній галузі з питань цивільного захисту в 2019 році та основні вимоги нормативно-правових актів у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки (доповідач Філь Т. В., заступник директора з навчально-виховної роботи Скала-Подільського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»).
  3. Про санітарно-епідеміологічну ситуацію щодо захворюваності на грип та ГРВІ та заходи щодо профілактики, посилений протиепідемічний режим в закладах освіти (доповідач Кунька І. Є., спеціаліст відділу освіти).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь