Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Адміністративна комісія при виконавчому комітеті селищної ради інформує

Дата: 25.02.2020 16:34
Кількість переглядів: 1756

Фото без опису

 

 

   З 03 січня по 20 лютого 2020 року адміністративною комісією разом із дільничними офіцерами поліції проведено 8 рейдів щодо дотримання мешканцями об’єднаної територіальної громади Правил благоустрою.

   За результатами рейдових перевірок виявлено 10 порушень Правил благоустрою (ст. 152 КУпАП) і складено 10 протоколів. Дані адміністративні протоколи розглянуті у терміни визначені чинним законодавством за яким накладено адміністративних штрафів на суму 2 380 гривень.

   Наприклад, громадянка Гудзела Я.М. у смт. Скала-Подільська розвела «базу» збору сміття, громадяни села Гуштин Друзик І.І., та Луцик Г.С. складують будівельні матеріали прямо на вулиці, бо свої подвір’я зі слів останніх не хочуть захаращувати, а громадяни Петраш Л.В. та Ящишин А.М. спалюють зібране сміття на городах, що є грубим порушенням Правил благоустрою, в тому числі санітарних.

  З початком весняного періоду люди зобов’язані приводити благоустрій своїх прибудинкових територій та вивозити сміття на відповідні сміттєзвалища, отже питання проведення таких рейдів є актуальними і заплановано на весь весняний період у всіх населених пунктах нашої громади.

   Враховуючи вище наведене, селищна рада просить дотримуватись Правил благоустрою біля своїх осель. Також на прилеглих територіях необхідно навести відповідний порядок, що дасть змогу добитись реальних показників у сфері благоустрою.

   Не забувайте, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.).

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь