Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ІІ та ІІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ У 2019/2020 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

Дата: 13.03.2020 15:13
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

 

У 2019-2020 навчальному році були проведені Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів: у жовтні 2019 року — шкільні ( І етап ), у листопаді - грудні 2019 року — районні (ІІ етап), у січні — лютому 2020 року — обласні (ІІІ етап).

За результатами проведення ІІІ обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів (наказ управління освіти та науки облдержадміністрації від 26.02.2020 №48-од “Про підсумки проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2019/2020 навчальному році”) та на підставі спільних рішень оргкомітетів і журі нагороджено:

Дипломом ІІ ступеня з хімії учня 11 класу Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ярчука Богдана, керівник Пакуляк Ігор Ярославович — вчитель хімії та біології Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів,

Дипломом ІІІ ступеня з географії учня 9 класу Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ярчука Юрія, керівник Кравчишин Ольга Юріївна — вчитель географії Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У районному етапі з 17 навчальних предметів, до проведення яких були залучені педагогічні працівники, учні закладів загальної середньої освіти Борщівського району та громад взяли участь 1157 чол. 6 -11 класів. Здобувачі освіти навчальних закладів Скала-Подільської громади вибороли 60 призових місць, з них:

Диплом І ступеня — 8 учнів,

Диплом ІІ ступеня — 11 учнів,

Диплом ІІІ ступеня — 41 учень.

Дані подані у таблиці.

Дякуємо педагогічним працівникам, адже саме завдяки їх систематичній щорічній роботі з обдарованими учнями маємо результати. А будь-який результат – це перемога, досвід, крок уперед. Зичимо переможцям міцного здоров'я, не зупинятися на досягнутому та впевнено йти до своєї мети.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь