Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

ГОТУВАТИСЬ  ТА  БУТИ  ГОТОВИМИ!

Дата: 20.03.2020 14:43
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

 

 

Досвід Китаю, Республіки Корея, Сінгапуру та інших  країн ясно показує, що активне  тестування і відстеження контактів  в поєднанні  із заходами соціального  дистанціювання (в межах  селища, села, вулиці  тощо)  і мобілізацією  громади, а  також правильно проведені  заходи дезінфекції, можуть  запобігти зараженню і  врятувати  життя  людей. А тому, відповідно до  існуючих нормативних документів, рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки Скала-Подільської селищної ради та заходів, розроблених КНП «Скала - Подільське територіальне медичне об’єднання» від 19.03.2020р., на території громади проведено  обробку антисептичними засобами  торгових  закладів, під’їздів будинків, дитячо-спортивних  майданчиків та інших  місць скупчення громадян.

Дезинфекція проводилася ліцензованими засобами (ДЕЗЕКОН, САНІТАБ, СОЛІКЛОР  - експозиція 15-30 хв.), безпечними для здоров’я та життя людей, з дотриманням усіх санітарних норм  (спец.костюм, інструктаж, супровід медпрацівником) Такі ревентивні заходи плануються проводитись і надалі в населених  пунктах  громади.

Я  приємно здивований згуртованістю українців, які на волонтерських засадах об’єднуються і допомагають одне  одному. У соціальних мережах та месенджерах  уже створені  групи, в яких пропонують допомогу  медикам, літнім людям.  Однак я  наполегливо рекомендую кожному не виходити з дому без крайньої потреби, дбати про свою безпеку, щоб  усі ми  якомога  швидше  повернулися до нормального життя. Піклуйтеся про батьків та сусідів  похилого віку — по можливості купіть їм  продукти, ліки  та товари  першої потреби, хай літні люди лишаються вдома. Не ставте під загрозу своє здоров’я  та здоров’я своїх близьких. Це найважливіший внесок, який ви можете зробити одне для одного в нинішній ситуації.

Дотримуйтеся режиму, дбайте про своїх  близьких і підтримуйте лікарів!  

Будьмо здорові! 

 

 

                                  

 

Головний  лікар КПМ «Скала-Подільське ТМО»  М.Вараниця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь