Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

На території Скала-Подільської ОТГ на період Великодніх свят посилено карантинні заходи

Дата: 17.04.2020 17:00
Кількість переглядів: 3542

Фото без опису

 

 

17 квітня 2020 року відбулося позачергове  онлайн-засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Скала-Подільській селищній раді з порядком денним:

1.Щодо проведення превентивних заходів по недопущенню надзвичайної ситуації, яка може виникнути на території Скала-Подільської ОТГ.

2.Про організацію рекомендованих заходів для мешканців Скала-Подільської ОТГ на період дії карантину щодо обмеження сімейних, родинних відвідувань кладовищ на усій території Скала-Подільської ОТГ.

3.Посилення карантинних заходів на період Великодніх свят.

 

В ході засідання прийнято рішення:

 

1. Рекомендувати жителям Скала-Подільської ОТГ обмежити сімейні та родинні  відвідування кладовищ на усій території громади на період запровадження карантину, пов’язаного із недопущенням поширення коронавірусу COVID-19.

2. Підтримати протокольне рішення № 9 Місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації при Борщівській районній державній адміністрації  щодо запровадження відповідно до законодавства додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину, зокрема - щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у вихідні і святкові дні з 12.00 год. суботи до 6.00 год. першого робочого дня після вихідних (святкових ) днів, починаючи з 12 год.00 хв. 18 квітня по 06 год. 00 хв. 21 квітня 2020 року.

3. Дане рішення довести до відома священнослужителів та церковних громад всіх конфесій Скала – Подільської ОТГ, з ознайомленням із санкціями, визначеними законом.

 

Скала-Подільська селищна рада просить усіх мешканців громади дотримуватись карантинних вимог та особливого режиму на період Великодніх свят. 

 

Ольга Дідик

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь