Приймаємо зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта - рішення Скала-Подільської селищної ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Іванків»

Дата: 22.05.2020 15:09
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

 

 

         Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб та суб’єктів господарювання, Скала-Подільська селищна рада оприлюднює проєкт рішення  «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Іванків» та аналіз регуляторного впливу.

 

Розробник проєкту рішення: Виконавчий комітет Скала-Подільської селищної ради.

 

Зауваження та пропозиції приймаються в електронній або письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту рішення за адресою: вул. С.Крушельницької 33, смт Скала-Подільська, Борщівського р-н, Тернопільської область, Скала-Подільська селищна рада, або на електронну адресу: skpodselrada@meta.ua                                               

 

ВАЖЛИВО:

 

      Середня (базова) вартість земель населеного пункту села Іванківстановить 67,92 грн. за 1 кв. м.

   Технічна документація з нормативної грошової оцінки земель села Іванків, Борщівського району, Тернопільської  області пройшла державну експертизу землевпорядної документації  16 січня 2020 року №6036-19.

         Обов'язкове проведення грошової оцінки земельних ділянок визначено вимогами статей 13, 18 Закону України «Про оцінку земель».

 

З технічною документацією можна ознайомитися     ТУТ

 

Світлана Гаврилів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь