Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

11 червня 2020 року відбудеться засідання п'ятдесять п'ятої сесії Скала-Подільської селищної ради

Дата: 29.05.2020 15:13
Кількість переглядів: 831

 

Фото без опису

  11 червня 2020 року  о 11.00 год. відбудеться засідання п'ятдесять п'ятої сесії Скала-Подільської селищної ради в приміщенні будинку культури.

На розгляд сесії вноситься наступний порядок денний:

 

  1. Про  затвердження регуляторного  акту - проєкт рішення  селищної  ради  «Про  встановлення ставок місцевих податків і зборів на 2020 рік».
  2. Про передачу іншої субвенції  обласному бюджету в сумі 24610 грн.
  3. Про передачу іншої субвенції  обласному бюджету в сумі   8390 грн.
  4. Про  внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік, затвердженого  рішенням сесії  селищної ради  від   17 грудня 2019 року № 2251 /51-2019.   Додаток5.  Додаток 6.
  5. Про доповнення до рішення сесії  селищної ради шостого скликання від 29.04.2015 року № 656/37-2015 «Про затвердження розмірів  орендної плати  за  земельні  ділянки,  які  перебувають  у комунальній власності».
  6. Про  скасування  рішення  виконавчого комітету  селищної ради  від 26.05.2020 року № 51  «Про  виділення  приміщення під поліцейську  станцію та  перенесення  дитячого  парку  в  Скала-Подільський  будинок  культури  та  Скала-Подільський  НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів- ДНЗ».
  7. Про  погодження  організації  ландшафтного  заказника  місцевого  значення «Гуштинка»  площею  25,4 га.
  8. Про  затвердження  технічної документації  щодо  поділу  земельної  ділянки  комунальної  власності  загальною площею  3,3089 га  в с. Підпилип’я.
  9. Про затвердження  технічної  докусментації  щодо  поділу  земельної  ділянки  комунальної  власності  загальною площею  6,8593 га в с. Підпилип’я.
  10. Про надання  дозволу на розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  інвентаризації  земельної ділянки загальною площею 0,1700 га в смт Скала-Подільська по вул. Залізнодорожна.
  11. Про надання  в оренду  терміном на 49 років земельну ділянку загальною площею 0,0460 га  по вул. Грушевського, 34  в смт Скала-Подільська  релігійній  організації  «Парафія Успіння Пресвятої Діви Марії».
  12. Про надання  в оренду  терміном на 49 років земельну ділянку загальною площею 0,2500 га  по вул. Шевченка, 7 в с. Лосяч  релігійній  організації  «Парафія Святого Антонія».
  13. Про надання в постійне користування земельну ділянку загальною площею 0,2040 га по вул. Грушевського, 7 в смт Скала-Подільська  релігійній організації  «Парафія Успіння  Пресвятої  Діви  Марії».
  14. Про  затвердження  проекту із  землеустрою  щодо   відведення земельної ділянки в оренду загальною площею 4,0422 га  за межами населеного пункту с.Гуштин вул.Пісні, 1-Б    ТзОВ «Ренесанс Фарм А.Н.П.»
  15. Про надання в постійне користування земельну ділянку загальною площею 0,4300 га по вул. Шевченка, 5 в с. Лосяч релігійній організації «Парафія Святого Антонія».
  16. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність земельної ділянки (паю)  взамін сертифіката  на  право  на земельну  частку (пай).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,3080 га в с. Лосяч та передачу  даної земельної  ділянки  у власність гр. Шишкевич  Ганні  Савівні.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8500 га в с. Лосяч та передачу  даної земельної  ділянки  у власність гр. Деревенчук  Наталії  Романівні.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,7182 га в с. Лосяч та передачу  даних земельних  ділянок  у власність гр. Шишкевичу  Івану  Івановичу.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,9700 га в с. Лосяч та передачу  даних земельних  ділянок  у власність гр. Галайді  Анні  Ярославівні.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8791 га в с. Гуштин та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Біскуп  Валентині  Михайлівні.
  22. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в  натурі  (на місцевості)  загальною  площею  1,1353 га  та передачу  даних  земельних ділянок  у  власність  гр. Кавуну  Андрію  Йосиповичу.
  23. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в  натурі  (на місцевості)  загальною  площею  1,0711 га  та передачу  даних  земельних ділянок  у  власність  гр. Кавуну  Володимиру  Андрійовичу.
  24. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в  натурі  (на місцевості)  загальною  площею  1,1992 га  та передачу  даних  земельних ділянок  у  власність  гр. Кавуну  Степану  Андрійовичу.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2500 га в с. Гуштин та передачу  даної земельної  ділянки  у спільну  сумісну власність громадянам  Семчишин  Оксані  Йосипівні,  Семчишину  Миколі  Володимировичу, Семчишину  Олександру  Миколайовичу,  Семчишин ВолодимируМиколайовичу,  Барні  Оресту  Йосиповичу.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,5160 га в с. Іванків та передачу  даних земельних ділянок  у власність гр. Хоровій Галині  Сергіївні.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,8409 га в с. Турильче та передачу  даних земельних  ділянок  у власність гр. Коцеміру  Віктору  Васильовичу.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,9351 га в с. Турильче та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Гуцуляку  Назарію  Вікторовичу.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,9954 га в с. Турильче та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Гуцуляку  Андрію  Вікторовичу.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8439 га в с. Турильче та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Дашевській  Марії  Володимирівні.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,9570 га в с. Турильче та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Бедекер  Оксані  Іванівні.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,1500 га в смт Скала-Подільська, вул. Нова, 6 та передачу  даної  земельної  ділянки  у власність гр. Мамчуру  Григорію  Михайловичу.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,1178 га в смт Скала-Подільська, вул. Брюзгіна, 8 та передачу  даної  земельної  ділянки  у власність гр. Ковалишин  Олесі  Миколаївні.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,9100 га в с. Нивра та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Наконечному  Михайлу  Михайловичу.
  35. Про  затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею)0,2500 га  та  передачу  даної  земельної  ділянки  у спільну  сумісну  власність  громадянам  Наконечній  Марії  Миколаївні,  Наконечному  Михайлу  Михайловичу,  Паньків  Ользі  Михайлівні.
  36.  Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,0500 га в с.  Нивра  та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Бойко  Оресті  Петрівні.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8500 га в с.  Нивра  та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Вільчак   Марії  Іванівні.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,6450 га в с.  Нивра  та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Вільчаку  Василю  Івановичу.
  39. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2500 га  та передачу даної земельної  ділянки у  спільну сумісну власність громадянам   Вільчак Марії Іванівні, Дикій Галині Іванівні, Вільчак Івану Івановичу, Мнюх Олені Іванівні.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2500 га в с.  Нивра,  вул. Пріски, 49  та передачу  даних  земельних  ділянок  у спільну  сумісну  власність громадянам  Вільчаку  Василю  Івановичу   та  Вільчак  Ользі  Миронівні.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,0590 га в с.  Залуччя  та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Тимофієнко  Надії  Василівні.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,4669 га в с.  Турильче та передачу  даної  земельної  ділянки  у власність гр. Кондрі  Мирославі  Миколаївні.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2500 га в с.  Турильче , вул. Садова, 19  та передачу  даної  земельної  ділянки  у власність гр. Цпін  Петру  Степановичу.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,4006 га в с.  Турильче та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Вусатій  Оксані  Володимирівні.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,1470 га в с.  Турильче , вул. Пінзірівка, 22  та передачу  даної  земельної  ділянки  у власність гр. Борис  Тетяні  Петрівні.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2500 га в с.  Турильче , вул. Нижня  Слобідка, 38 А  та передачу  даної  земельної  ділянки  у власність гр. Лутчин  Вірі  Василівні.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,7000 га в с.  Турильче та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Юзьо  Володимиру  Миколайовичу.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею  1,3045 га в с.  Вербівка  та передачу  даних  земельних  ділянок  у власність гр. Волощук Стефанії  Яківні.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2500 га в с.  Іванків, провулок Центральний, 38  та передачу  даної  земельної  ділянки  у власність гр. Бетлій  Людмилі  Анатоліївні.
  50. Про затвердження проєкт  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства  загальною площею  2,00 га в с. Турильче, вул. Токова, 5  та передачу  даної  земельної  ділянки  у власність Павлюку  Анатолію  Богдановичу.
  51. Про затвердження  проекту із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки для ведення  особистого селянського господарства загальною площею 1,2000 га  в селі Іванків  та  передачу  даної земельної ділянки  у власність  учаснику  бойових  дій  Горончуку  Дмитру  Миколайовичу.
  52. Про  надання  дозволу  на  розробку  проекту із землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  площею   2,0000 га  в с. Іванків  у власність  для ведення  особистого селянського господарства  учаснику  бойових дій  Трачуку  Андрію  Олеговичу  в с. Іванків.
  53. Про надання  дозволу  на розробку  проекту із  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки площею 0,0800 га у  власність в с. Трійця  для ведення  садівництва учаснику   бойових дій Трачуку Андрію Олеговичу.
  54. Про надання  дозволу на розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у  власність  земельної ділянки (паю)  взамін  сертифіката  на  право  на  земельну  частку (пай)   гр.  Вільчаку  Дмитру  Васильовичу.
  55. Про надання  дозволу  гр. Новаку  Сергію  Володимировичу  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею  0,5317 га  в смт  Скала-Подільська  по вул. Залізнична, 1 Д.
  56. Про надання  дозволу  гр. Кононенко  Ользі  Марківні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,1500 га  в смт Скала-Подільська, вул. Українська, 16.
  57. Про надання  дозволу  гр.  Хьовпик  Людмилі  Адамівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,0900 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Стуса, 10.
  58. Про надання  дозволу  гр.  Грабчаку  Йосипу  Михайловичу на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1422 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Котляревського, 17.
  59. Про надання  дозволу  гр.  Мишко  Юрію  Ярославовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,2572 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Мазепи, 20.
  60. Про надання  дозволу  гр.  Скубленому  Степану  Антоновичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1676 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Бережанська, 5.
  61. Про надання  дозволу  гр.  Шурма  Ганні  Михайлівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1410 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Українська, 14.
  62. Про надання  дозволу  гр.  Ковдришу  Олегу  Романовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1448 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Поповича, 8.
  63. Про надання  дозволу  гр.  Яловіца  Галині  Степанівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1500 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Левицького, 44.
  64. Про надання  дозволу  гр.  Ліпмановій  Ганні  Антонівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,0974 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Котляревського, 59.
  65. Про надання  дозволу  гр.  Ліпмановій  Ганні  Антонівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  в  оренду  загальною площею 0,1500 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Котляревського, 85.
  66. Про надання  дозволу  гр.  Гнатюк  Уляні  Ярославівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,6000 га  в с.Лосяч.
  67. Про надання  дозволу  гр.  Боднарчук  Ользі  Іванівні   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1000 га  в с.Лосяч.
  68. Про надання  дозволу  гр.  Осадчук  Марії  Володимирівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,6000 га  в с.Лосяч.
  69. Про надання  дозволу  гр.  Кирилюку  Йосипу  Михайловичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,6000 га  в с.Лосяч.
  70. Про надання  дозволу  гр.  Кирилюк  Лесі  Дмитрівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 1,4500 га  в с.Лосяч.
  71. Про надання  дозволу  громадянам  Гоцак Євгенії  Іванівні,  Дутка  Богдану  Михайловичу,  Дутка  Наталії  Мартинівні  та  Чернецькій  Тетяні  Богданівні на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у спільну  сумісну  власність  загальною площею 0,2500 га  в с.Лосяч.
  72. Про надання  дозволу  громадянам  Кирилюк  Лесі  Дмитрівні,  Кирилюку  Йосипу  Михайловичу  та  Григорків  Наталії  Йосипівні на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у спільну  сумісну  власність  загальною площею 0,2500 га  в с.Лосяч.
  73. Про надання  дозволу  гр.  Войтків  Ользі  Миколаївні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 1,2700 га  в с. Залуччя.
  74. Про надання  дозволу  гр.  Собчук  Ользі  Василівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,5000 га  в с. Нивра.
  75. Про надання  дозволу  гр.  Плішко  Ганні  Дмитрівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,7300 га  в с. Нивра, вул. Центральна, 28.
  76. Про надання  дозволу  гр.  Семак  Ларисі  Василівні   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,6500 га  в с. Турильче.
  77. Про надання  дозволу  гр.  Петруняку  Миколі  Васильовичу   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,2500 га  в с. Турильче,  вул. Верхня Задільниця, 49.
  78. Про надання  дозволу  гр.  Карпінській  Наталії  Михайлівні   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,2500 га  в с. Турильче.
  79. Про надання дозволу  гр. Коновальчуку  Андрію  Дмитровичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,8000 га  в с. Нивра.
  80. Про надання дозволу  гр. Струк  Галині  Миколаївні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1700 га  в с. Нивра.
  81. Про надання дозволу  гр. Онуфрійчук  Марині  Іванівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,0925 га  в смт Скала-Подільська, вул. Грушевського, 16.
  82. Про надання  дозволу  гр.  Дудка  Наталії  Мартинівні   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі  (на  місцевості) у власність загальною  площею  1,2500 га  в  с. Лосяч.
  83. Про надання  дозволу  гр.  Дудук  Стефанії  Олексіївні   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі(на  місцевості)  загальною  площею  0,02 га  в  с. Залуччя,  вул.  Верхня.
  84. Про надання дозволу  гр. Лисаку  Мирону  Тарасовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,2583га  в смт Скала-Подільська, вул. Королівка, 7.
  85. Про надання дозволу  гр. Патуляк  Ганні  Романівні   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,3100 га  в с. Гуштин,  вул. Пісні, 10.
  86. Про надання дозволу  гр. Тихій  Зоряні  Іванівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,4200 га  в с.Гуштин.
  87. Про надання дозволу  гр. Глюті  Лілії  Володимирівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) у власність  загальною площею 0,1600 га  в с. Гуштин, вул. Батька, 14.
  88. Про  вилучення  земельної ділянки  площею 0,0500 га  у гр. ЛевицькоЇ  Світлани  Петрівни,  0,0500 га  у гр. Левицької  Лілії  Михайлівни та  надання  дозволу  гр. Починок  Наталії  Володимирівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1000 га  в смт  Скала-Подільська.
  89. Про вилучення  земельної ділянки  площею 0,6000 га  у гр. Капаціли  Марії  Василівни  та  надання  дозволу  гр.  Монастирському  Петру  Михайловичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості) у власність  загальною площею  0,6000 га  в селі  Гуштин.
  90. Про вилучення  земельної ділянки  площею 0,6000 га  у гр. Степась  Мирослави  Михайлівни  та  надання  дозволу  гр.  Степась  Марії  Степанівні   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості) у власність  загальною площею  0,6000 га  в селі  Гуштин.
  91. Про вилучення  земельної ділянки  площею 0,0500 га і 0,2100 га  у гр.Карпінської  Наталії  Михайлівни  та  надання  дозволу  гр.  Зельській  Таїсії  Володимирівні   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості) у власність  загальною площею  0,2600 га  в селі  Турильче.
  92. Про вилучення  земельної ділянки  площею 0,1500 га  у гр. Лихо  Наталії  Ярославівни  та  надання  дозволу  гр.  Лихо  Ярославу  Петровичу   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості) у власність  загальною площею  1,5000 га  в селі  Лосяч.
  93. Про вилучення  земельної ділянки  площею 0,1500 га  у гр. Розмеріця Тетяни  Миколаївни  та  надання  дозволу  гр.  Розмеріця  Володимиру  Петровичу   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості) у власність  загальною площею  1,5300 га  в селі  Іванків.
  94. Про вилучення  земельної ділянки  площею 0,2500 га  у гр. Буяр  Галині  Михайлівні  та  надання  дозволу  гр.  Бандолько  Володимиру  Івановичу   на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) у власність  загальною площею  0,2500 га  в селі  Гуштин.
  95. Про вилучення  земельної ділянки  площею 0,2000 га  у гр. Дольної Тетяни  Петрівни  та  надання  дозволу  гр.  Кавуну  Миколі  Андрійовичу     на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) у власність  загальною площею  0,2000 га  в селі  Гуштин.
  96. Про передачу  у власність  земельної (паю) в с. Лосяч  гр. Прокопів  Ользі Петрівні.
  97. Про внесення змін до  рішення  сесії  селищної  ради  від 28.11.2019 року  № 2190/50-2019 «Про надання  дозволу гр. Ситник  Наталії  Михайлівні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,5100 га  в селі  Іванків».
  98. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь