Скала-Подільська громада сьогодні відзначає День захисту дітей

Дата: 01.06.2020 16:40
Кількість переглядів: 1150

Фото без опису

 

Дорогі діти! Шановні батьки, опікуни!

 

 

Щороку 1 червня громада Скала-Подільської ОТГ проводить заходи до Міжнародного дня захисту дітей відповідно до Указу Президента України від 30.05.№568/98.

 

Цього року спалах COVID-19 змінив контекст, в якому проходили свята. Карантинні заходи, такі як закриття освітніх та клубних закладів, обмеження пересування, ізоляція вдома, тощо внесли відповідні зміни. Та це не зупинило наших юних громадян.

 

Активними учасниками онлайн-конкурсів, присвячених Дню захисту дітей, стали гуртківці, учні, вихованці закладів освіти та культури. Так, Скала-Подільська дитяча музична школа взяла участь у таких заходах:

- ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв “Самоцвіти Закарпаття”, де отримали три перших місця та одне друге в інструментальних жанрах:

- Бугера Андрій — І місце, баян, - Клапоущак Аліна — І місце, фортепіано, - Кустіцька Софія — І місце, вокал, - Яловий Петро — ІІ місце, баян.

- І Міжнародний дистанційний конкурс “Мистецтво без обмежень” (м.Харків) — призери: Бугера Андрій — І місце, баян, Яловий Петро — ІІ місце, баян, Кустіцька Софія — ІІ місце, вокал. Дипломати конкурсу — Клапоущак Аліна, Клапоущак Вероніка, Дякун Ірина — фортепіано.

- Всеукраїнський фестиваль-конкурс “Мамо рідна, ти моя молитва” (місто Тальне). Кустіцька Софія — вокал. Додаткова інформація

 

Гуртківці Скала-Подільського дитячого парку взяли участь у запропонованих заходах в режимі онлайн:

- конференція “Права дитини”;

- фото-колаж  “Історія святкувань Дня захисту дітей у громаді”,

- художній марафон “Ні шкідливим звичкам!”.

 

Учасники дитячого зразкового аматорського хореографічного колективу “Едельвейс” будинку культури смт Скала-Подільської (хореографи Наталія Кульчицька та Наталія Денькович) надіслали відео хореографічних композицій для участі в онлайн конкурсі “Танцювальні перлини “Надзбруччя 2020”. Додаткова інформація

 

Скала-Подільська дитяча бібліотека взяла участь у Всеукраїнському онлайн конкурсі фото-малюнка “Мрійник року”, проведеному під егідою Національної бібліотеки України для дітей.

 

Фото без опису      Фото без опису

 

Фото без опису    Фото без опису

 

 

1 червня у громаді вручили подарунки дітям-сиротам та дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Акція була проведена працівниками Скала-Подільської селищної ради спільно із Службою у справах дітей Борщівської РДА, Центром соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, інспектором ювенальної превенції Борщівського відділення поліції.

 

Фото без опису     Фото без опису

 

Міжнародний день захисту дітей - це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.

 

Скала-Подільська селищна рада вітає усіх з Днем захисту дітей! Нехай ваші родини будуть міцними, єдиними, надійними і люблячими! Нехай лунає дитячий сміх, народжуються надії і здійснюються мрії!

 

 

 

 

Селищний голова Віктор Мирончук

Начальник відділу освіти Любов Паламарчук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь