Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбудеться засідання позачергової п‘ятдесят сьомої сесії Скала-Подільської селищної ради сьомого скликання

Дата: 03.07.2020 16:26
Кількість переглядів: 857

Фото без опису

В четвер 9 липня 2020 року о 11.00 год. в приміщенні будинку культури  за адресою: смт Скала-Подільська вул.Крушельницької, 33 відбудеться засідання позачергової п‘ятдесят сьомої сесії Скала-Подільської селищної ради сьомого скликання.

На розгляд сесії вноситься наступний порядок денний: 

  1. Про встановлення  місцевих податків і зборів на 2021 рік   та затвердження аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акту про  встановлення ставок місцевих податків і зборів на 2021 рік.
  2. Про  фінансування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг)  Борщівського району  на ІІІ  квартал 2020 року.
  3. Про  передачу  коштів  у вигляді міжбюджетного трансферту  Борщівському районному центру  соціальних  служб  для  сім’ї,  дітей  та  молоді.
  4. Про  передачу іншої субвенції управлінню  соціального захисту у вигляді  міжбюджетного трансферту  на ІІІ  квартал 2020 року.
  5. Про  внесення  змін  до  селищного бюджету  на 2020 рік, затвердженого рішенням  сесії  селищної  ради  від  17 грудня 2019 року № 2251/51-2019.
  6. Про взяття  на  баланс  Скала-Подільської  селищної ради  гідротехнічної споруди  ставка  в селі  Іванків.   
  7. Про затвердження  технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у  власність  земельної ділянки (паю)  взамін сертифікату  на право  на  земельну ділянку (пай).
  8. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Лосяч  громадянам  Любачевській  Станіславі  Мартинівні,  Любачевському  Василю  Володимировичу  та передачу  даної  земельної ділянки  у спільну  сумісну  власність.
  9. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,2901 га  в селі  Лосяч  гр.  Любачевському  Михайлу Володимировичу  та передачу  даних  земельних  ділянки  у  власність.
  10. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,9264 га  в селі  Лосяч  гр.  Любачевському  Василю Володимировичу  та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  11. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,1220 га  в селі  Лосяч  гр.  Лужняку  Олегу  Володимировичу  та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  12. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,7281 га  в селі  Нивра  гр.  Зельській  Ользі  Василівні  та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  13. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Нивра  громадянам  Куфлей  Марії  Миронівні  та Зельській  Ользі  Василівні  та передачу  даних  земельних ділянок у спільну  сумісну  власність.
  14. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,1713 га  в селі  Турильче  гр.  Сушко  Ганні  Миколаївні  та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  15. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,3317 га  в селі  Турильче  гр.  Мартинюк  Світлані  Євгенівні  та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  16. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,4620 га  в селі  Турильче  гр.  Сушку  Роману  Євгеновичу та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  17. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,9735 га  в селі  Іванків  гр.  Кравчишин  Ользі  Степанівні та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  18. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,6811 га  в селі  Іванків  гр.  Павулі  Володимиру  Михайловичу та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  19. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,6232 га  в селі  Іванків  гр.  Дячук  Ірині  Романівні  та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  20. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Гуштин  гр.  Долінській  Квітославі  Омелянівні  та передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  21. Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення    (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,6560 га  в селі  Гуштин гр.  Веризі   Віталію  Ярославовичу  та передачу  даних  земельних ділянок у власність.
  22. Про затвердження  проекту  із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  для ведення  особистого селянського господарства  загальною  площею  1,20 га  в  селі  Іванків  УБД   Басарабі  Володимиру  Ігоровичу   та  передачу  даної  земельної ділянки у власність.
  23. Про  надання  дозволу  гр. Дячуку Сергію Петровичу  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки в  натурі  (на  місцевості)  у   власність  загальною площею 0,2500 га  в селі Іванків.
  24. Про  надання  дозволу громадянам Бугера Олені Савівні,   Бугера Руслану Миколайовичу, Бугера Володимиру  Михайловичу та Галай Мар?’яні Миколаївні  на  розробку технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення меж  земельної ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у спільну сумісну власність загальною площею  0,2500 га в  селі Іванків.
  25. Про надання  дозволу  на  розроблення  технічної документації  із землеустрою  щодо  інвентаризації  земельної ділянки  орієнтовною  площею 5,00 га в смт Скала-Подільська.
  26. Про  надання  дозволу  на  розроблення  технічної  документації  із землеустрою  щодо  інвентаризації  земельної ділянки  орієнтовною  площею 10,00 га  в с. Лосяч.
  27. Про  надання  дозволу  на  розроблення  технічної  документації  із землеустрою  щодо  інвентаризації  земельної ділянки  орієнтовною  площею 14,00 га  в с. Гуштин.
  28. Про  надання  дозволу  на  розроблення  технічної  документації  із землеустрою  щодо  інвентаризації  земельної ділянки  орієнтовною  площею 6,00 га  в с. Гуштин.
  29. Про  надання  дозволу  на  розроблення  технічної  документації  із землеустрою  щодо  інвентаризації  земельної ділянки  орієнтовною  площею 2,00 га  в с. Іванків.
  30. Про  внесення в перелік  загальних  ділянок  несільськогосподарського  призначення, які  підлягають  продажу  та  надання  дозволу  на  проведення  експертної  грошової  оцінки  на  земельні  ділянки  площею 0,0460 га  та  0,2500 га.
  31.  Про надання  дозволу  ТзОВ «Ренесанс Фарм А.Н.П.» на виготовлення технічної  документації  з  нормативної  грошової оцінки земельної ділянки  площею  4,0422 га в с. Гуштин по вул. Пісні,1
  32. Про надання  дозволу  на розробку  проекту із  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в с. Нивра у  власність для ведення особистого селянського господарства  учаснику   бойових дій  Черечину  Андрію Васильовичу.
  33. Різне.

 

 

Наталія Лагазюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь