Щодо сьогоднішньої ситуації з мертвою рибою в річці Збруч

Дата: 17.08.2020 17:09
Кількість переглядів: 1640

Фото без опису

 

Сьогодні 17 серпня зранку, близько 9 год. в селищну раду поступив сигнал від мешканця села Бережанка про те, що в річці Збруч біля цього населеного пункту виявлено мертву рибу.

На місце події оперативно виїхали селищний голова Мирончук Віктор Павлович, провідний лікар ветеринарної медицини районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Андусик Людмила Іванівна, староста сіл Іванків, Бережанка, Гуштинка та Трійця Паламар Василь Богданович, депутат села Бережанка Качконога Петро Миколайович, спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій Дідик Ольга Іванівна.

Комісія обстежила русло річки вздовж від гідроелектростанції  ТОВ «Сібекс» до млина. Проте мертвої риби виявлено не було. Та все ж спеціалістами  відібрано зразки води  для проведення лабораторних досліджень в Тернопільській РДЛ Держпродспоживслужби на вміст отруйних та інших шкідливих речовин. Про результати цих досліджень інформуватимемо додатково.

 

 

Тетяна Чубак



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь