Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбудеться засідання п‘ятдесят восьмої сесії Скала-Подільської селищної ради сьомого скликання

Дата: 25.08.2020 16:35
Кількість переглядів: 815

   Фото без опису

 

 

    3 вересня 2020 року о 14.00 год. в приміщенні будинку культури  за адресою: смт Скала-Подільська вул.Крушельницької, 33 відбудеться засідання п'ятдесят восьмої сесії Скала-Подільської селищної ради сьомого скликання.

На розгляд сесії вноситься наступний порядок денний: 

  1. Про  внесення змін до  селищного  бюджету  на  2020 рік,  затвердженого  рішенням  сесії  селищної ради  від 17.12.2019  року № 2251/51-2019.
  2. Про списання  дебіторської  заборгованості,  строк  позовної  давності  якої  минув.
  3. Про внесення змін до штатних розписів закладів освіти Скала-Подільської селищної ради.
  4. Про затвердження  фінансового  плану  на  2021  рік  комунального некомерційного підприємства «Скала-Подільське  територіальне  медичне  об’єднання»  Скала-Подільської  селищної ради.
  5. Про утворення  комунальної установи «Центр надання  соціальних  послуг»  Скала-Подільської селищної ради (Додаток - Статут Центру).
  6. Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Скала-Подільської селищної ради.
  7. Про затвердження інформаційних  та технологічних карток адміністративнихпослуг, що надаватимуться відділом  «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Скала-Подільської  селищної ради.     
  8. Про затвердження Статуту Скала-Подільського  комбінату комунальних підприємств  у новій редакції.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу  земельної  ділянки  комунальної власності площею 12,9842 га на  території  Іванківської  сільської  ради, яка приєдналася до Скала-Подільської ОТГ.
  10. Про  затвердження  технічної документації  щодо  поділу  земельної  ділянки  комунальної власності  загальною  площею 1,5831 га    в  с. Гуштин.
  11. Про  затвердження  технічної документації  щодо  поділу  земельної  ділянки  комунальної власності  загальною  площею 2,6881 га    в  с. Гуштин.
  12. Про  надання  дозволу  на  розроблення  проекту  землеустрою  щодо  розпаювання  фермерського  господарства «Надзбруччя».
  13. Про  продаж  на  земельних  торгах  права  оренди  на  земельну ділянку  несільськогосподарського  призначення  для  будівництва  та  обслуговування  будівель  торгівлі  0,1951 га  в межах  населеного  пункту  селища Скала-Подільська  Борщівського  району  Тернопільської області.
  14. Про  продаж  на  земельних  торгах  права  оренди  на  земельну ділянку  несільськогосподарського  призначення  для  будівництва  та  обслуговування  інших  будівель  громадської  забудови  0,4617 га  в межах  населеного  пункту  селища Скала-Подільська  Борщівського  району  Тернопільської області.
  15. Про внесення змін до рішення  сесії селищної ради  від 11.06.2020 року  № 2628/55-2020 «Про надання  дозволу  гр. Новаку  Сергію  Володимировичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею 0,5317  га  в смт  Скала-Подільська  по вул. Залізнична, 1 Д».
  16. Про   внесення   змін   до   рішення   сесії    селищної  ради  від 17.10.2019   року  № 2071 /49-2019 «Про  надання  дозволу гр. Філь  Орисі  Миколаївні  на  розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною  площею 1,0000 га  в селі  Іванків».
  17. Про   внесення   змін   до   рішення   сесії    селищної  ради  від 17.10.2019   року  № 2060 /49-2019 «Про  надання  дозволу гр. Пакуляк  Володимирі  Теодорівні  на  розробку  технічної документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в натурі  (на місцевості)  у власність  загальною  площею 1,1070 га  в селі  Іванків».
  18. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки  загальною площею 1,8320 га в натурі (на місцевості)  гр. Вільчаку  Дмитру  Васильовичу  для  ведення  товарного сільськогосподарського  виробництва  на території  Ниврянської  сільської  ради  та  передачу даної  земельної  ділянки  у власність.
  19. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,3579 га  в селі  Нивра  гр. Гаврилюк  Євгенії  Іванівні та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  20. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,0800 га  в смт  Скала-Подільська, вул. Чайковського, 1   гр. Шереметі Юрію  Михайловичу  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  21. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,1180 га  в смт Скала-Подільська, вул. Богуна  гр. Фартушинській  Тетяні  Петрівні  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  22. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,1500 га  в смт Скала-Подільська, вул. Богуна,27  гр. Фартушинському  Михайлу  Ярославовичу  та передачу  даної земельної ділянки в  оренду.
  23. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,5740 га  в селі  Нивра  гр. Тимчуку  Віктору  Анатолійовичу  та передачу  даної земельної ділянки у власність.
  24. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,0311 га  в селі  Нивра  гр. Тимчуку  Віктору  Миколайовичу  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  25. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2954 га  в селі  Залуччя  гр. Дудук  Стефанії  Олексіївні  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  26. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,2770 га  в селі  Залуччя  гр. Войтків Ользі  Миколаївні  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  27. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,1650 га  в селі  Лосяч  гр. Гундерак  Ользі  Михайлівні  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  28. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,6000 га  в селі  Лосяч  гр. Любачевській  Наталії  Михайлівні  та передачу  даної  земельної  ділянки  у   власність.
  29. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,6000 га  в селі  Лосяч  гр. Фостій  Ользі  Михайлівні  та передачу  даної  земельної  ділянки у власність.
  30. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,6454 га  в селі  Гуштин  гр. Пінь  Наталії  Олександрівні  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  31. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,0091 га  в селі  Гуштин  гр. Мантика  Наталії  Іванівні  та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  32. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,3271 га  в селі  Турильче  гр. Петруняк Марії  Сергіївні  та передачу  даної  земельної  ділянки у власність.
  33. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Турильче  гр. Гуляку  Ігору  Миколайовичу   та передачу  даної  земельної  ділянки у власність.
  34. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  в селі  Турильче  гр. Крулевській  Галині  Михайлівні   та передачу  даної  земельної  ділянки у власність.
  35. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,7828 га  в селі  Турильче  гр. Соболівському Роману Богдановичу   та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  36. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,5225  га  в селі  Турильче  гр. Біланюку  Василю  Омеляновичу   та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  37. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,9554 га  в селі  Турильче  гр. Думанюк  Людмилі  Василівні   та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  38. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  загальною  площею  1,0862 га  в селі  Турильче  гр. Павлюку  Володимиру  Васильовичу   та передачу  даних  земельних  ділянок у власність.
  39. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельних  ділянок в  натурі (на місцевості)  загальною площею  1,1835  га  в селі  Турильче гр.  Байдюк  Вікторії  Володимирівні  та передачу даних земельних ділянок  у  власність.
  40. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельних  ділянок в  натурі (на місцевості)  загальною площею  1,4855  га  в селі  Турильче гр.  Петруняку  Миколі  Васильовичу  та передачу даних земельних ділянок  у  власність.
  41. Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,1973 га  в селі  Іванків  гр. Моторній  Ользі  Олександрівні  та передачу  даної  земельної  ділянки у власність.
  42. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2050  га  в селі  Іванків, вул. Горболівка, 46  громадянам Пакуляк  Анні  Михайлівні  та  Маюк  Лідії  Петрівні та передачу даної земельної ділянки  у  спільну  сумісну  власність.
  43. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельних  ділянок в  натурі (на місцевості)  загальною площею  1,4914   га  в селі  Лосяч  гр.  Кирилюк  Лесі  Дмитрівні  та передачу даних земельних ділянок  у  власність.
  44. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,5993  га  в селі  Лосяч  гр.  Кирилюку  Йосипу  Михайловичу  та передачу даної земельної ділянки  у  власність.
  45. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,2500  га  в селі  Лосяч  громадянам Кирилюк  Лесі  Дмитрівні,  Кирилюку  Йосипу  Михайловичу,  Григорків  Наталії  Йосипівні  та передачу даної  земельної  ділянки  у  спільну  сумісну  власність.
  46. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,1382  га  в селі Нивра  громадянам  Боднарчуку  Василю  Дмитровичу,  Дмитрів  Марії  Григорівні,  Боднарчуку  Сергію  Васильовичу,  Боднарчук  Ользі  Василівні  та передачу даної земельної ділянки  у спільну  сумісну   власність.
  47. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельних  ділянок в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8516  га  в селі  Турильче  гр.  Павлюк  Іванні  Іванівні  та передачу даних земельних ділянок  у  власність.
  48. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,8516  га  в селі  Іванків, вул. Горболівка, 46  громадянам Пакуляк  Анні  Михайлівні  та  Маюк  Лідії  Петрівні та передачу даної земельної ділянки  у  спільну  сумісну  власність.
  49. Про  затвердження  технічної документації   із  землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельних  ділянок в  натурі (на місцевості)  загальною площею  0,7050  га  в селі  Іванків   гр. Пакуляк  Анні  Михайлівні  та передачу даних земельних  ділянок  у  власність.
  50.  Про затвердження  проекту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у  власність  учаснику  бойових  дій  Стахуру  Анатолію  Миколайовичу  для ведення  особистого  селянського  господарства  площею  1.2000 га,  розташованої  в межах  населеного  пункту  на  території  села  Іванків  та  передачу  даної  земельної  ділянки у власність.
  51. Про затвердження  проєкту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у  власність  учаснику  бойових  дій  Петруняку  Ігору  Васильовичу для ведення  особистого  селянського  господарства  площею  1.2000 га,  розташованої  за межами  населеного  пункту  села  Вербівка. 
  52. Про затвердження  проєкту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у  власність  учаснику  бойових  дій  Крулевському  Валентину  Богдановичу для ведення  особистого  селянського  господарства  площею  1.2000 га,  розташованої  за межами  населеного  пункту  села  Вербівка. 
  53. Про затвердження проєкту  із  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки для ведення  особистого селянського  господарства загальною площею 1,2000 га  у власність  учаснику  бойових  дій  Семків  Сергію  Альбертовичу  за  межами  населеного  пункту  села  Іванків.
  54. Про затвердження  проєкту  із землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  у власність   загальною площею 1,2000 га  учаснику  бойових дій  Петруняку  Василю  Несторовичу  для ведення  особистого селянського господарства  в с. Турильче,  вул. Токова, 1.
  55. Про  надання  дозволу громадянам Зельській Калині  Миколаївні  та  Яремко  Марії  Едуардівні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  у спільну  сумісну  власність загальною  площею 0,1900 га в селі  Нивра.
  56. Про  надання  дозволу громадянам Трегубовій  Олені  Валеріївні  та  Трегубовій  Ірині  Ігорівні на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  у спільну  сумісну  власність загальною  площею 0,0152 га в смт  Скала-Подільська, вул. Богуна, 29.
  57. Про  надання  дозволу громадянам Шевчуку  Прокопу  Васильовичу   та  Шевчук  Стефанії  Миколаївні  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  у спільну  сумісну  власність загальною  площею 0,2500 га в селі  Іванків.
  58. Про  надання  дозволу гр. Коновальчук  Марії  Степанівні на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність загальною  площею 0,2500 га в с. Нивра.
  59. Про надання дозволу гр. Лукіянчук  Наталії  Степанівні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,4800 га  в с.  Нивра.
  60. Про надання  дозволу гр. Антонюк  Любов  Порфиріївні  на  розробку  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею 0,1865 га  в смт  Скала-Подільська.
  61. Про надання дозволу гр. Гуменюку Олександру  Панасовичу  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,1232 га  в смт Скала-Подільська, вул. Миру, 10.
  62. Про надання дозволу гр. Капацілі  Володимиру  Петровичу  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних ділянок  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2187 га  в смт Скала-Подільська.
  63. Про надання дозволу гр. Ковалишину  Борису Євгеновичу  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,1912 га  в смт Скала-Подільська.
  64. Про надання дозволу гр. Прокоповичу  Петру  Львовичу  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,3154 га  в смт Скала-Подільська.
  65. Про надання дозволу гр. Ткач  Ганні  Михайлівні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,1500 га  в смт Скала-Подільська.
  66. Про надання дозволу гр. Яцишин  Світлані  Антонівні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,1624 га  в смт Скала-Подільська.
  67. Про надання дозволу гр. Гуменюк  Євгенії  Василівні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,0800 га  в смт  Скала-Подільська.
  68. Про надання дозволу гр. Гуменному  Любомиру  Степановичу  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2600 га  в смт  Скала-Подільська.
  69. Про надання дозволу гр. Козуб  Ользі  Михайлівні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в с. Іванків.
  70. Про надання дозволу гр. Мандзюку  Юрію  Петровичу  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,5400 га  в с. Бережанка.
  71. Про надання дозволу гр. Бабію  Дмитру  Васильовичу  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в с. Турильче,Вул. Нижня  Слобідка, 11.
  72. Про надання дозволу гр. Запоточному  Василю  Михайловичу  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в с.  Турильче,  вул. Верхня  Слобідка, 6.
  73. Про надання дозволу гр. Касіяну  Володимиру Михайловичу на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в с.  Турильче, вул. Нагірна, 22.
  74. Про надання дозволу гр. Саєнко  Валентині  Іванівні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в с.  Турильче, вул. Верхня  Задільниця, 50.
  75. Про надання дозволу гр. Сушко Наталії  Іванівні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі  (на  місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в с.  Турильче, вул. Верхня  Задільниця, 14.
  76. Про надання дозволу гр. Мальонко  Оксані  Петрівні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  в оренду  загальною  площею  0,4500 га  в с.  Турильче.
  77. Про надання дозволу гр. Красневич  Емілії  Михайлівні на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2600 га  в с.  Лосяч.
  78. Про надання дозволу гр. Пуканюк  Ганні  Михайлівні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  оренду  загальною  площею  0,2900 га  в с.  Лосяч.
  79. Про надання дозволу гр. Пуканюк  Ганні  Михайлівні на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  0,2500 га  в с.  Лосяч.
  80. Про надання дозволу гр.  Загородній  Ользі  Зіновіївні  на  розробку технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення  меж  земельних  ділянок  в  натурі (на місцевості)  у власність  загальною  площею  1,4000 га  в с.  Гуштин.
  81. Про затвердження  акту  обстеження   земельної  ділянки  в с. Іванків  по вул. Великий  Кінець  гр.  Савки  Івана  Михайловича.
  82. Про вилучення  земельної ділянки  площею 0,0500 га  у гр. Кіцак  Оксани  Ярославівни  та  надання  дозволу  гр.  Бабічу  Олегу  Олександровичу  на  розробку  проєкту  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки площею  0,0500 га  у власність   для  ведення  особистого  селянського  господарства  в смт Скала-Подільська  із  земель запасу  селищної  ради.
  83. Про надання  дозволу  на розробку  проекту із  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  в с. Нивра у  власність для ведення особистого селянського господарства  учаснику   бойових дій  Черечину  Андрію  Васильовичу
  84. Про надання  дозволу  на розробку  проекту із  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  загальною площею 2,0000  га у  власність  в с. Нивра  для ведення особистого селянського господарства  гр. Бойко  Петру  Ярославовичу.
  85. Про надання  дозволу  на розробку  проекту із  землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  загальною площе. 2,0000  га у  власність в с. Нивра  для ведення особистого селянського господарства  гр. Бойко  Володимиру  Ярославовичу.
  86. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь