Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2020 09:21
Кількість переглядів: 573

Шановні учні, педагоги, батьки!

     Щиро вітаємо вас із Днем знань. Сьогодні перед всіма вами відкриються двері школи і пролунає мелодія першого дзвінка, яка покличе цьогоріч першокласників перший раз за парти, а випускників – востаннє.

     Дорогі першокласники, ви відправляєтеся в довгий і непростий похід за знаннями. Будьте сміливими і допитливими! Вас чекають дивовижні відкриття, нові друзі; з вами завжди буде поруч учитель, він ніколи не втомиться відповідати на ваші питання і прийде на допомогу, якщо вона знадобиться.
     Шановні випускники! Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки – життя.

     Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє. Вчитель - це професія від Бога, а всі інші професії - від учителя. Здоров'я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів.

     Шановні батьки, щиро вітаю вас зі святом! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності.

Так, цей рік, як і попередній буде непростим. На дітей, батьків та вчителів чекають нові випробування в умовах світової пандемії. Ми маємо, насамперед, дбати про безпеку та здоров’я кожного з вас та виконувати  протиепідемічні заходи. На сьогодні учасники освітнього процесу вже знайомі з методами дистанційного навчання, але для кожного новим буде дотримання правил захисту в умовах реальної школи. Бажаю вам всім набратися терпіння та гідно  витримати цей виклик часу!

Новий 2020-2021 навчальний рік стартує і нехай він буде радісним, цікавим та безпечним для кожного!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь