Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Зустріч із представниками програми DOBRE

Дата: 12.02.2018 16:26
Кількість переглядів: 820

     Фото без опису

    7 лютого голова Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади Віктор Мирончук провів зустріч із представниками програми DOBRE у складі Маїса Ванояна – експерта з послуг місцевого самоврядування USAID/DOBRE Program, Максима Бурдавіцина – спеціаліста з послуг місцевого самоврядування, Катерини Андрущенко – менеджера грантів, Олексія Мельника – менеджера з будівництва, Олега Процика та Михайла Олійника – програмних спеціалістів Тернопільського офісу та членами робочої групи з покращення надання послуг вуличного освітлення в Скала-Подільській ОТГ.

         Керівником групи є заступник селищного голови Латишева Любов. У склад робочої групи входять старости сіл ОТГ, начальники  ДП «Благоустрій» та комбінату комунальних послуг, завданням яких було проведення комісійного обстеження існуючої мережі вуличного освітлення, аналізу послуги по вуличному освітленні, розробка  SWOT аналізу та плану моніторингу, оцінки, визначення індикаторів результативності.

         План удосконалення надання послуги по вуличному освітленні в Скала-Подільській ОТГ, розроблений за підтримки Агентства міжнародного розвитку США за участю «Global Communities» за програмою ДОБРЕ «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність».

         Послуга «Удосконалення послуги вуличного освітлення» була обрана завдяки широкій участі громадян у результаті опитування населення організаціями GfK Ukraine та FSLD та вважається найбільш  актуальною для більшості населення громади.

       В ході зустрічі та спільної роботи запропонований проект був проаналізований, отримав відгуки та рекомендації від представників програми DOBRE.

Ірина Кунька

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь