Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Гідна участь команди села Іванків у Всеукраїнських змаганнях «Краще спортивне село України 2017 року»

Дата: 28.09.2017 16:42
Кількість переглядів: 973

Фото без опису

Протягом 21-24 вересня у м. Ворохта Івано-Франківської області відбулися Всеукраїнські змагання «Краще спортивне село України 2017 року». Тернопільщину на цих змагання представляло с. Іванків Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади.

У гирьовому спорті впевнену перемогу отримав наш чемпіон, майстер спорту, Ризак В.

Також добре виступили наші шахісти Новіченко О. та Сташків Н. Вони впевнено посіли 4 місця в особистому заліку та зайняли 5 місце в командному серед найсильніших сільських шахістів України.

Особливо порадував наш тенісист Слотвінський А., який у перший день змагань впевнено вийшов у фінал, а в подальшому виборов 2 місце серед найсильніших сільських тенісистів, поступившись лише представнику Львівщини. Наша тенісистка Чайковська Т. в напруженій боротьбі посіла 17 місце. В підсумку команда тенісистів нашого села посіла 8 загальнокомандне місце на Всеукраїнських змаганнях.

Складніша ситуація виникла у команди канатоборців у складі: Дмитращук О., Литвиненко О., Ковдриш О., Стадник Р., Токар В., Головатий О. Витренувана роками змагань тактика на твердому покритті дала збій на слизькій траві у першій же сутичці із командою із Чернівців, що завадило вийти з групи. В подальшому наші спортсмени зібрались, перелаштувались на нові умови змагань. В підсумку наша команда посідає 8 місце серед 24 команд з усієї країни.

Також напруженою виявилась боротьба у наших футболістів. В першій сутичці наша команда у складі: Слотвінського Б., Калуцького С., Чесніка П., Павлюка С., Прийдуна А., Мачульського Б. та Салавора Т. зіграла із майбутніми переможцями командою із Київщини в нічию. Потім впевненно здобули ще одну перемогу. Але за рівної гри та рахунку із командою Житомирщини, примхлива пані Фортуна вирішила, що вона достатньо сприяла нашим спортсменам, та покинула футзальне поле. В результаті за мінімальної переваги перемогли житомиряни. В наступний день наші футболісти також зазнали прикрої поразки від команди із Волині, але в підсумку посіли 6 місце на Всеукраїнських сільських спортивних іграх та принесли такі важливі бали в загальнокомандну скриньку.

В підсумку двох напружених днів змагань команда с. Іванків посідає 5 загальнокомандне місце на Всеукраїнських змаганнях «Краще спортивне село України 2017 року» поміж 24 областей України. На даний час це один із найкращих результатів Тернопільщини за весь час проведення таких змагань.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь