Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Всеукраїнський День дошкілля

Дата: 25.09.2020 16:08
Кількість переглядів: 1115

Шановні дошкільники! У цей осінній, святковий день прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня дошкілля, яке  було започатковано ще у 2006 році, а у 2010 році на І Всеукраїнському з’їзді працівників дошкільної освіти  прийнято рішення про відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля на державному рівні – 27 вересня.

У Скала-Подільській ОТГ збережена мережа закладів дошкільної освіти, а це - три  дитячих садки у селах Гуштин, Лосяч, Іванків, два - у смт Скала-Подільська та два у навчально-виховних комплексах  -  Ниврянському  НВК,  філії опорного закладу Турильченський НВК. Охоплено усіма видами дошкільної освіти у цьому навчальному році 219 дітей.  Очолюють дошкільні заклади професійні, кваліфіковані та креативні керівники - Надія Яковець, Надія Бугерчук, Надія Басараба, Руслан Котик, Наталія Лихо, Дмитро Дячинський, Людмила Бойко.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних закладів вимагає  глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку життя – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому.

Наші вихователі – прекрасні і неповторні, суворі і уважні, поступливі і непохитні, вміють радіти і бачити прекрасне, незважаючи на різні життєві обставини. Іх серця завжди наповнені добротою,  любов’ю та відданістю.

Бажаємо усім працівникам дошкільної освіти  міцного здоров’я, творчого вогнику, здійснення мрій. Нехай лагідна посмішка долі дарує невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добробутом та натхненням,  в оселі панують світло і злагода,  в серці – добро і мудрість,  а в житті – достаток і удача.

Селищний голова                                                                                                  В. П. МИРОНЧУК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь