Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

З Днем працівника освіти

Дата: 02.10.2020 14:27
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

Шановна освітянська родино Скала-Подільської громади!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Прийміть щиросердні, сповнені людської шани і поваги, привітання - ветерани освітянської справи, керівники освітніх закладів, педагогічні працівники, вихователі!

Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити почесне звання «ВЧИТЕЛЬ».

У сьогоднішніх умовах, умовах викликів, які постали перед світовою спільнотою, все це дуже непросто. Питання навчання та виховання дітей надзвичайно важливе. Та радує те, що свій обов’язок ви виконуєте гідно, професійно, відповідально. «Ви – один із скульпторів, що творять людину майбутнього. І скульптор особливий, не схожий на інших. Виховання – творення Людини – це ваша професія...» (В.О.Сухомлинський).

Від вас залежить формування нової генерації молодого покоління, національно свідомої, патріотично налаштованої.

У 2020/2021 навчальному році у громаді функціонує:

  • шість закладів загальної середньої освіти, у яких навчається 870 учнів, працює 137 учителів, мають звання учитель-методист – 2, «старший учитель» - 35, освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст вищої категорії – 47, спеціаліст І категорії – 24.
  • п’ять закладів дошкільної освіти, два навчально-виховних комплекси, де навчається 219 дітей, функціонує 13 груп, працює 29 педагогічних працівників;
  • Скала-Подільський дитячий парк, у якому організовано роботу 10 гуртків, 15 груп, займається 173 вихованців, працює 6 керівників гуртків; з них один – «Відмінник освіти України»;
  • Скала-Подільська дитяча музична школа, де навчається 114 учнів, працює 11 викладачів, з яких мають звання викладач-методист -1, «старший викладач» - 4, спеціаліст вищої категорії – 5.

Дякуємо вам, дорогі наші освітяни, за мудрість та витримку, адже вашими зусиллями твориться майбутнє Скала-Подільської об’єднаної територіальної громади! 

Нехай невичерпними будуть ваша життєва мудрість, творчість, креативність, ентузіазм, добро і щедрість душі, любов до обраної справи, нехай ніколи не покидають прагнення вчити і вчитися, творити і підкорювати вершини професійної майстерності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь