Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Громада отримала відзнаку за залучення громадськості

Дата: 08.10.2020 23:27
Кількість переглядів: 1057

Фото без опису

 

2 вересня 2020 року відбувся фінальний wed good bye захід для 18 громад (Байковецької, Борщівської, Великогаївської, Вишнівецької, Гусятинської, Заводської, Зборівської, Золотниківської, Золотопотіцької, Іванівської, Лановецької, Микулинецької, Підволочиської, Скалатської, Скала-Подільської, Теребовлянської, Хоростківської та Шумської) Тернопільської області, котрі брали участь у програмі DOBRE USAID компоненту «Залучення громадськості».

Було багато спогадів і теплих емоцій, сказано чимало слів вдячності за все, що ЗУРЦу вдалось для нас зробити, і найголовніше – пробудити громадську свідомість, заохотити мешканців брати участь у розвитку своїх громад.

Скала-Подільська ОТГ також  має чим пишатись. У нас вже успішно діють декілька громадських організацій, наші жителі беруть активну участь в громадських слуханнях та обговореннях важливих питань життя громади. Проте «проривом року» стали електронні петиції. Вперше подані одним із активістів петиції підтримали інші громадяни, і навіть одна з них за декілька днів набрала достатньо голосів, необхідних для її обов’язкового розгляду селищною радою.

І ось, за поданням селищної ради, ЗУРЦ нагородив Скала-Подільську громаду почесними відзнаками "За залучення громадськості" та "За активізацію електронних петицій".

Церемонія нагородження громад - локальний Оскар відбулась онлайн. Трансляцію дійства можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/watch/?v=230359725072717.

А вже реальні нагороди нещодавно прибули у Скалу-Подільську.

Щиро дякуємо усім активістам за небайдужість та прагнення зробити свою громаду успішною. Маємо надію, що і надалі наші мешканці сприятимуть творенню позитивних змін у своїх селах. Тож не втрачаймо оптимізму та віри в те, що тільки спільними зусиллями влади та громадян нам вдасться досягнути тих звершень, до яких прагнемо.

 

 

Тетяна Чубак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь