Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Вітаємо з Днем захисника України!

Дата: 13.10.2020 15:53
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

 

Шановні земляки, відважні сини українського народу!

 

Вітаю вас зі святом мужності і патріотизму – Днем захисника України! Ця пам’ятна дата об’єднує чотири величні свята – день Українського козацтва, день утворення Української повстанської армії, свято Покрови Пресвятої Богородиці та нещодавно запроваджене державне свято – День захисника України.

Це свято увібрало в себе багаті й славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків.

Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, Сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Нинішні нащадки хоробрих українських козаків зараз із честю відстоюють нашу землю на Сході України. Їхня мужність та відвага наповнюють наші серця і душі гордістю та вірою.

Шановні наші захисники, учасники Операції об’єднаних сил на Сході України, військовослужбовці, чоловіки! Прийміть вітання з нагоди вашого свята і щирі слова вдячності за самовіддане служіння Україні! Ми вдячні вам всім, хто в нелегких умовах сьогодення захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто став на захист України за першим її покликом. Ваш патріотизм і мужність дарують співвітчизникам спокій та впевненість у завтрашньому дні, а також надію на щасливе мирне життя у вільній країні. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним! Бажаю усім сили та мужності, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

Нехай Пресвята Богородиця своїм омофором захищає вас і ваші родини від лиха й печалі, а овіяне славою свято додасть вам енергії та оптимізму, прагнення примножувати свій внесок в оборонну міць своєї держави!

Слава Україні!

 

 

З повагою, селищний голова Віктор Мирончук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь