Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

В Скала-Подільській ОТГ провели дебати кандидатів на посаду селищного голови

Дата: 20.10.2020 15:08
Кількість переглядів: 1277

Фото без опису

 

В неділю 18 жовтня 2020 року відбулась зустріч виборців з кандидатами на посаду селищного голови Скала-Подільської ОТГ, ініціаторами якої була громадськість селища. Мешканці хотіли познайомитись з програмою кандидатів, їх баченням розвитку громади, почути відповідь на наболілі питання.

Через карантинні вимоги, пов’язані із розповсюдженням коронавірусної інфекції, захід проходив у незвичному форматі – присутніх була обмежена кількість, проте проводилась онлайн трансляція в режимі реального часу.

 

Громадяни, які мали бажання прийти на зустріч,  попередньо реєструвались через інтернет та в телефонному режимі. Були дотримані усі карантинні вимоги: забезпечено масковий режим, безпечна дистанція, усім безконтактно вимірювалась температура (за що дякуємо Мирославу Вараниці та Наталії Кука).

 

На дебати було запрошено усіх шість кандидатів на посаду, проте взяли у них участь четверо: Мирончук Віктор Павлович, Паламар Василь Богданович, Черепій Любомир Йосифович, Ющишин Олександр Дмитрович.

 

Під час зустрічі присутні задавали запитання кандидатам. Також зачитувались питання, які поступали в коментарях під час онлайн трансляції.

 

Щиро дякуємо за допомогу в організації заходу -  Олександру Дубчаку та Ігорю Човнику, за організацію та проведення прямої трансляції – Ярославу Харатіну та  Олегу Вороніну, за технічну підтримку - Сергію Кульчицькому, за відеозйомку  - Віктору Войцехівському. Також особлива подяка Тетяні Парасинчук, яка була модератором заходу.  

 

Зустріч пройшла в атмосфері толерантності. Насамкінець кандидати потиснули руки один одному з побажаннями пройти виборчу кампанію достойно.

 

Відео дебатів можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/PsLRXMO34t4

 

 

 

Тетяна Чубак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь