Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Дякуємо депутатському корпусу за сумлінну роботу!

Дата: 22.10.2020 23:53
Кількість переглядів: 1535

Фото без опису

 

Добігає кінця каденція депутатів Скала-Подільської селищної ради сьомого скликання. В неділю відбудуться місцеві вибори і вже за кілька днів новообрані депутати займуть місця в сесійній залі.

Чим запам’ятається мешканцям громади робота депутатського корпусу цієї каденції?

В 2015 році була утворена Скала-Подільська об’єднана територіальна громада, яка однією із перших проходила нелегкий шлях свого становлення. Селищна рада починала працювати, коли ще не було всієї необхідної для функціонування громади законодавчої бази. Не було чіткого уявлення про те, як правильно формувати структуру апарату, як самостійно без вказівок вищестоящої влади складати бюджет та виконувати надані законом повноваження. На цьому шляху ми були першопрохідцями. Нам було важко. Ми не мали кого наслідувати, а тому вчились на власних помилках. І все таки вперто ішли вперед та не здавались.

Сьогодні наша Скала-Подільська об’єднана територіальна громада завдяки наполегливій праці депутатського корпусу, виконкому, апарату селищної ради, громадським активістам, є пізнаваною в Україні та займає не останні місця в рейтингах самодостатніх громад. Нам подекуди заздрять і беруть з нас приклад.

Ми змогли реалізовувати проекти, залучаючи грантові кошти. Спеціалісти апарату селищної ради, депутати, ініціативні громадяни, пройшовши ряд тренінгів та навчань завдяки програмі DOBRE, вже мають знання та навики, які є необхідними для ефективного управління громадою.

Створена громадська організація «Фортеця добродійності»,  активно розвиваючись, почала реалізовувати власні проекти та стала зразком для наслідування для решти мешканців громади. Наша громадськість вчиться співпрацювати з владою та впливати на розвиток населених пунктів.

Тому щиро дякуємо депутатському корпусу за злагоджену роботу протягом п’яти років, за ті позитивні зрушення, яких ми спільно досягли у вирішенні багатьох соціально-економічних питань. За те, що навіть іноді маючи різне бачення вирішення питання, все ж приходили до спільного виваженого рішення і працювали не на власний піар, а для блага громади. І за вашу критику, яка хоч і не завжди нам подобалась, та спонукала краще працювати, більше вчитись, і тим самим ставати компетентнішими, впевненішими і сильнішими.

Звичайно, не все, що хотілось, змогли реалізувати. Та віриться, що все те найкраще, що ми спільно започаткували, продовжиться в подальшому новою радою. Адже ціль у всіх одна – розбудова громади.

Тож бажаємо вам здоров’я, оптимізму, наснаги на нові звершення. Нехай у всіх планах і починаннях вас супроводжує успіх і перемога, а робота приносить тільки задоволення та щедрі результати.

 

 

 

Від імені виконавчого комітету та апарату селищної ради, Тетяна Чубак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь