Вітаємо з Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 01.11.2020 10:11
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

 

Відзначення Дня працівника соціальної сфери – справедлива повага держави і подяка жителів громади за вашу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла.

Немає на світі добрішої професії, ніж професія соціального працівника. Ваше покликання – розділяти труднощі і радість безпорадних і слабких людей, а ваша велика праця здатна захистити наше суспільство від всіх недобрих вчинків і різних проявів якостей людини, і подарувати сонячний промінь надії у серці на ліпше життя у цьому великому світі.

Тож сьогодні, у день професійного свята працівників соціальної сфери, від імені Скала-Подільської селищної ради бажаємо вам не розгубити тієї душевної доброти, якою наповнені ваші серця, не втратити віру у людей, не дивлячись на всі проблеми, що встають на шляху допомоги і співчуття.

Виконуйте свою роботу з радістю і задоволенням, і щоб люди, які отримали від вас допомогу, ніколи не забували ваші добрі вчинки і були вдячні за нелегку працю.

Сердечно бажаємо всім успіхів і натхнення у вашій відповідальній справі, міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди вам і вашим родинам, хай найвищою нагородою для вас завжди буде Боже благословення, людська пошана і подяка, щоб вашого співчуття і милосердя вистачило для того, щоб весь світ став добрішим!

 

 

 

                                                                                                                    З повагою,

селищний голова Віктор Мирончук

                та колектив селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь