Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Скала-Подільські активісти провели незвичайну виставку в режимі онлайн

Дата: 13.11.2020 18:42
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

 

Група активних скалечан з червня цього року були учасниками програми неформальної історичної освіти «Студії Живої Історії», яку реалізовує ГО «Інша Освіта» в партнерстві зі Спілкою MitOst e.V. та за дружньої фінансової підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні та Фонду імені Роберта Боша.

За цей час представники громади пройшли серію вебінарів, виконували навчальні завдання, а також реалізовували проєкт за грантові кошти. Результатом участі в програмі стали набуті командою нові знання та чудова мобільна виставка «Скала, кордон і контрабанда», яка складається з 10 стендів з фотографіями та спогадами людей про прикордонне життя нашого селища.

І ось сьогодні відбулась презентація даного проєкту.

Сам захід планувалось провести наживо і вже були запрошені гості. Проте через карантинні обмеження довелось змінювати формат дійства на онлайн. Та незважаючи на перешкоди, презентація відбулась захоплююче і пізнавально. Учасники проєкту поділились своїми враженнями від участі у «Студіях Живої Історії». Оксана Ундерко та Сергій Гуменний надзвичайно цікаво розповіли про кожен стенд та відображені на них історичні відомості.

Презентацію виставки мали змогу дивитись усі бажаючі, оскільки вона транслювалась в прямому ефірі на facebook-сторінці Громадської організації “Фортеця добродійності».

Хочеться подякувати нашим ентузіастам: Оксані Ундерко, Ірині Джуфер, Аліні Денисовій-Червоноокій, Сергію Гуменному за їх наполегливість, небайдужість та пропагування туристичної привабливості нашої громади на основі багатої історичної спадщини. Саме такі активісти є прикладом того, як самому можна змінювати життя в своєму селі на краще.    

 

 

 

Тетяна Чубак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь