XІ Всеукраїнська науково-технічна виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України»

Дата: 15.12.2020 11:07
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

11-12 грудня 2020 року проведено вперше у режимі онлайн фінальний етап XІ Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України». Програма охоплювала онлайн-виставку інноваційних науково-дослідницьких проєктів учасників та постерний захист робіт у кожній номінації окремо. Рекордною стала кількість учасників – 164 учні та 146 наукових проєктів. Переможці та призери нагороджені сертифікатами різного номіналу (залежно від місця) на купівлю товарів в інтернет-магазині. Абсолютно всі учасники виставки-конкурсу отримали право на візит у Музей науки. Крім журі за учасниками пильно стежили експерти бізнес-інкубатора НЦ «МАНУ» «Ukrainian Future».

Серед переможців - учень 11 класу Скала-Подільського НВК “ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ” УНДЕРКО Владислав за роботу Сталеві каркаси, виготовленні методом 3D друку” отримав ІІ місце (83 бали із 100).

Вітаємо з перемогою в нелегкій боротьбі. Нехай цей конкурс стане ще одним доказом таланту і здібностей, нехай у житті чекає ще багато перемог і завжди буде підтримка рідних і друзів.

Якщо зацікавили роботи переможців, то переходьте у віртуальний каталог постерів усіх учасників. Ознайомитися із списком переможців можна у розділі: «Виставка-конкурс «Майбутнє України».

Інформація взята з офіційного сайту МАН України: http://man.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь