Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Селищний голова подякував за роботу за підсумками 2020 року

Дата: 28.12.2020 13:14
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

Шановні члени громади!

Напередодні новорічних свят є традиція підбивати підсумки року, визначати найбільш визначні події, дякувати тим хто на це заслуговує.

Без перебільшення головними Героями 2020 року стали медики та фармацевти, як в Україні так і в Скала-Подільській громаді і не один конкретний спеціаліст, а кожен з них - люди у білих халатах, які невтомно і самовіддано боролися з коронавірусом, рятуючи життя інших і ризикуючи власними.

Хочеться згадати і наших платників податків, які працюючи в умовах карантину, в умовах так званої кризової ситуації працювали і вчасно сплачуючи податки, розуміли важливість тих чи інших факторів, які могли б в деякій мірі вплинути на втішний розвиток нашої громади.

Вважаю за честь згадати військовослужбовців громади, які несли і несуть службу на захисті української держави, живим- шана, а тим хто віддав життя за нашу неньку Україну - Вічна пам'ять.

Не забуваємо і тих людей, які потребують соціального захисту, чекають від держави тих чи інших покращень і на мою думку вони заслуговують на краще майбутнє та хочу завірити, що і надалі ми прикладатимемо максимум зусиль, щоб зберегти традиції надання матеріальної чи іншої допомоги цим категоріям.

Заслуговують уваги також воїни - Афганці, учасники і ліквідатори наслідків Чорнобильської катастрофи, працівники різних сфер в тому числі селищної ради, освіти, культури, установ і організацій, підприємств  усіх форм власності, депутатів, членів виконавчого комітету, які незалежно від ситуації що склалася самовіддано працювали на благо громади.

Слова вдячності хочу висловити кожному, не згаданому вище  жителю громади, за справедливе, віддане терпіння що засвідчує передчуття та розуміння кращого майбутнього  Скала-Подільської громади.

Були в 2020 році реалізації планів, які приносили важливі успіхи, а були й невдачі, але поряд з цим хочу завірити всіх мешканців громади що в наступному році селищна рада буде спрямовувати максимальні зусилля на отримання результатів, які  могли би в свою чергу забезпечити мінімальні потреби мешканців, навіть і у найвіддаленіших куточках населених пунктів Скала-Подільської громади.

Велика вам всім подяка і низький уклін - адже від  успіху  кожного громадянина залежить успішний розвиток і процвітання громади!
Щиро сподіваюся, що наступного року у вашому житті буде менше складних випробувань, а більше щасливих подій.

Від усього серця бажаю, щоб ваші мрії та заповітні бажання справдилися, здоров’я було міцним і ніколи не підводило! І щоб ваші людяність, професіоналізм, робота, важливість якої важко пере­оцінити, були гідно винагородженні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь