Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Привітання селищного голови з Новим  Роком та Різдвом Христовим !

Дата: 30.12.2020 11:07
Кількість переглядів: 847

Фото без опису  Шановна громадо !      

       Щиросердечно вітаю вас зі світлими, сімейними святами, які поєднують у собі й наше щасливе минуле, і надійне сьогодення, з мріями про майбутнє, – з Новим  роком і Різдвом Христовим.

    Такі свята мають відповідальне значення, бо несуть за собою період завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також прийдешнього нового року, нових надій і сподівань.

  Святкуючи ці свята ми щиро намагаємось бути разом зі своїми рідними, близькими,друзями,віддаючи їм свою любов і вдячність та доброзичливість. Всі здобутки,чи можливо невдачі  єднають та зближують людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихають на нові звершення та добрі справи. Користуючись прикладом із багаторічної своєї практики можу сказати,що робити добрі справи не дається легко. Ми повинні разом долати життєві перешкоди, примножувати й покращувати своєю працею, сумлінням і розумом наше сьогодення для реалізації запланованих заходів на  розбудову рідного краю , Вітчизни,та громади.

     Я хотів би щоб Новий 2021 рік прийшов до вас дорогі мешканці Скала-Подільської громади лише з щедрим майбутнєм,  щирим на здійснення планів і сподівань,що додасть всім жителям громади - сил,  оптимізму,міцного здоровя, принесе із собою впевненість і стабільність в рішучих досягненнях.

    Бажаю Миру й достатку вашим родинам!

Хай святкові новорічні дзвони щастя, вливаються у  домівки кожного, а тепло різдвяної зірки освячує ваші серця й надає тепло омріяного благополуччя. Я впевнений, що Новий рік принесе в кожен дім мир, спокій, добробут,довголіття і Боже благословіння.Нехай завтрашній день буде для всіх щедрим а  Господь Бог хай шле  нам надію довго і щасливо  жити й творити в ім’я України,та своєї громади!           

      Веселого нового року ,смачної куті і щасливих різдвяних свят!

 

З повагою селищний голова Ігор Лобода.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь