Прийом документів на призначення всіх видів допомог

Дата: 04.03.2021 14:48
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

З 1 березня 2021 року документи на призначення всіх видів допомог, в тому числі субсидій на житлово-комунальні послуги, приймають спеціалісти відділу загально-комунікаційної та соціальної роботи селищної ради.

Постановою КМУ від 28.10.2020 року № 1035 внесено зміни до законодавства, відповідно яких прийом документів здійснюється виключно соціальними фахівцями громади.

Для зручності жителів громади, спеціалісти приймають відповідні документи у селищній раді (тимчасово у дорослій бібліотеці) і подаються через автоматичну інтегровану систему (АІС "Соціальна громада") на призначення.

Також документи можна подати через старост сіл громади та в електронному вигляді через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики.

Разом з тим, призначення (нарахування) та виплати державних соціальних допомог, пільг та субсидій здійснюється ще районним відділом соціального захисту населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь