Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Вітання селищного голови та членів виконкому з нагоди професійного свята працівників комунальної сфери

Дата: 19.03.2021 16:09
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

   Шановні працівники житлово-комунального господарства та сфери послуг! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята, яке щорічно відзначається у третю неділю березня! Цей день – вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них, і користь, яку ви приносите громадськості, важко переоцінити!

   Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу. Це – тепло, вода і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, скверів, дворів, прибудинкових територій, їх освітлення, доступні та доброякісні побутові послуги.  І все це в нашій громаді на належному рівні забезпечують працівники комбінату комунальних підприємств та ДП «Благоустрій». До переліченого варто додати ще й  послуги з вивезення твердих побутових відходів. Щира подяка приватним підприємцям, які надають послуги з  перукарства,  ремонту одягу і взуття, побутової техніки, виготовлення  виробів з граніту та інше, без чого немислиме сучасне життя.

   Хочу висловити всім вам щиру вдячність за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій, але так необхідній для нас справі.

  Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, наснаги, душевного тепла, професійних успіхів і нових трудових здобутків, здійснення всіх життєвих планів і сподівань, миру й злагоди! Нехай Ваша робота приносить Вам матеріальне і моральне задоволення, повагу і шану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь