Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Калейдоскоп новин

Дата: 26.03.2021 15:04
Кількість переглядів: 807

Фото без опису

    У понеділок селищний голова Ігор Лобода, його заступник Мирон Придруга разом з начальниками – ККП - Юрієм Альбертовичем та ДП «Благоустрій» - Вадимом Бицем взяли участь в урочистих зборах  з нагоди Дня працівників комунального господарства та побутового обслуговування населення. Разом з привітаннями на адресу працівників галузі та побажаннями здоров’я, благополуччя, родинного достатку передовикам служби вручили грамоти з нагоди професійного свята та добросовісне виконання обов’язків.

       У вівторок відбулася 5 сесія селищної ради восьмого скликання, яку вів голова Ігор Лобода. До порядку денного було включено близько 90 питань, які попередньо  розглянули на засіданнях профільних депутатських комісій. У роботі сесії взяли участь 20 депутатів. З розглянутих питань депутати не ухвалили рішень з одинадцяти. В обговорені проблем порядку денного взяли участь депутати Андрій Ружицький, Сергій Бондарчук, Оксана Ундерко, Наталія Дорож, Павло Андрушків, Василь Дешевий… Ухвалено ряд  комплексних програм, внесено зміни до бюджету громади 2021 року, надано статусу юридичної особи відділу освіти, культури, спорту, молоді та сім’ї (керівник – Олександр Ющишин).

       Відбулося засідання комісії з дотримання прав дітей, яке вів головний спеціаліст ЦНАПу Орест Скорохід. У ньому взяли участь працівники відділу загально-комунікаційної та соціальної роботи і комунальної установи «Центр надання соціальних послуг». Обговорено широке коло питань, що стосуються проблем дитини, сім’ї, законодавчої бази соціальної підтримки родини.

          Працівники відділів – економіки та земельних питань, екології, містобудування взяли участь у веб-семінарах, що стосуються законодавчої сучасної бази галузей, нововведень у роботі територіальних громад з цих питань.

          Селищний голова Ігор Лобода та його заступник Мирон Придруга разом із старостою Ниври Василем Волощуком обстежили відрізок дороги у межах старостинського округу, що потребує капітального ремонту.

         З метою виявлення сімей, що перебувають у складних життєвих умовах, працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» селищної ради ( керівник Ірина Стягар) обстежили умови проживання 4 сімей в Іванкові. До обстеження долучилися староста села Надія Бартків та сімейний лікар Галина Глюта. Зроблено ряд приписів та рекомендацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь