Шановні краяни!

Дата: 31.03.2021 12:17
Кількість переглядів: 796

Фото без опису

 З настанням теплих погідливих днів мешканці громади активно включилися  до упорядкування садиб, прибудинкових територій. Тішить, що практичними справами громадяни, трудові колективи відгукнулися на звернення селищного голови щодо участі у передвеликодній толоці.

   Однак, почастішали випадки спалювання залишків трави, листя, бадилля сільськогосподарських культур, іншого сміття. Часто-густо воно вогке, і густий дим накриває вулиці, увесь населений пункт. Це не тільки завдає збитків екології, а й шкодить здоров’ю односельців, що мають проблеми із серцево-судинними, легеневими захворюваннями, дітям.

     Адміністрація селищної ради застерігає від подібних дій і нагадує,  що, відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП),  порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, санітарних правил територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.);  посадових осіб і підприємців від 50 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700грн.). Зібране сміття просимо вивозити на сміттєзвалища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь