Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Карантинні обмеження продовжено

Дата: 15.04.2021 15:52
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису

 

 

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при селищній раді.

Вів його  Ігор Лобода, селищний голова. У засіданні комісії взяли участь: Мирон Придруга - перший заступник селищного голови, заступник голови комісії; Наталія Лагазюк, секретар селищної ради, секретар комісії, а також Ольга Бачинська - начальник загально-комунікаційного відділу та соціальної роботи, Мирослав Вараниця - керівник КНП «Скала-Подільське ТМО», Ольга Дідик - спеціаліст  з питань військового обліку та мобілізаційної роботи, Олександра Манюк - начальник фінансового відділу, Ірина Стягар - директор КУ «Центр надання соціальних послуг», Олександр Ющишин - начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту.

До порядку денного було включено одне питання - про запобігання поширенню на території Скала-Подільської селищної ради гострої  респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Про епідемічну ситуацію в Скала-Подільській ТГ, спричинену коронавірусною хворобою COVID-19, інформував Мирослав Вараниця. Члени комісії висловили свої думки щодо поліпшення ситуації. Враховуючи реальний стан, комісія ухвалила рішення:  

  1. 1. Взяти до відома інформацію про стан епідемічної ситуації на території  громади, спричинені госторою респіраторною хворобою COVI-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
  2. 2. Максимально обмежити проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів в період з 18. 04. 2021 року по 30.04.2021 року.
  3. 3. В період з 18.04.2021 року по 30.04.2021 року заборонити проведення особистих прийомів громадян в усіх установах та закладах на території громади, крім особливих випадків.
  4. 4. Заборонити перебування на територіях загального користування без  засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.
  5. 5. Відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту селищної ради з18.04.2021р.по 30.04.2021р. :

- освітній процес продовжити на дистанційній формі навчання;

- призупинити відвідування дітьми дошкільних закладів освіти.

  1. 6. Суб’єктам підприємницької діяльності обмежити роботу барів,  кафе, розважальних закладів до 20.00 год. з 18.04.2021р. по 30.04.2021 року. 
  2. 7. Відділу юридичного, інформаційного забезпечення, взаємодії з правоохоронними органами, кадрової, військово-мобілізаційної роботи та цивільного захисту довести зміст протоколу до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, які знаходяться на території громади.

Протокол комісії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь