Збережімо ліси для нащадків, дотримуймося правил пожежної безпеки

Дата: 23.04.2021 12:41
Кількість переглядів: 1023

 Фото без опису

  Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22 квітня 2021року «Про заборону відвідування населенням лісів і в’їзду до них автомобільного транспорту в період високої пожежної небезпеки протягом 2021 року», заборонено в період високої та сухої погоди  упродовж  року (при встановленні IV і вище класу пожежної небезпеки за умовами погоди) відвідування лісів населенням і в’їзд до них (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів.  Виняток встановлено для автомашин, що використовуються для потреб лісового та мисливського господарства, транспорту державних природоохоронних служб і правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків, пожежних машин та іншої техніки для гасіння пожеж. Державна екологічна інспекція в області здійснюватиме контроль за самовільним випалюванням сухої рослинності або її залишків у лісових масивах і на прилеглих до них територіях, оперативно реагуватиме на звернення щодо порушення цих вимог.

Скала-Подільська селищна рада просить мешканців територіальної громади дотримуватися правил пожежної безпеки та тимчасової заборони відвідування лісів і в’їзду до них транспортними засобами в період високої пожежної небезпеки.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь