Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Привітання селищного голови

Дата: 30.04.2021 10:10
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Від себе особисто, депутатів селищної ради та виконавчого комітету  щиросердечно вітаю мешканців, колективи з радісними і величними Великодніми святами.

Нехай світло Христового Воскресіння, що уособлює торжество істини і велич духу, щедро обдарує вас небесними і земними ласками та щедротами, зміцнить здоров’я, принесе щастя, добро і злагоду  в кожну родину!

Нехай неповторні великодні передзвони наповнять ваші серця вірою, надією, любов’ю! Сподіваюся, що у кожній оселі за столом збереться вся родина, а стіл прикрасять пишні паски і різнобарвні писанки.  Бажаю, щоби радість, милосердя огорнули  серце кожного з нас, а Господь допомагав нам у всіх починаннях.

Нехай Світло Воскресіння Христового надає усім сили перебороти  труднощі, які випали на  долю та непохитну віру в кращий завтрашній день. Щиро дякую усім, хто долучився до передсвяткової толоки і своєю посильною працею зробив громаду  охайнішою. Сподіваюся, що і надалі ми це будемо робити. Висловлюю щиру подяку приватним підприємцям громади, завдяки котрим  самотні, люди похилого віку відчують радість Христового Воскресіння нарівні з усіма. Хай ваша щирість та милосердя завжди будуть щедрими, і Бог винагородить стократ.

Сердечно зичу здоров’я кожному з вас, шановні мешканці громади, благополуччя, достатку, здійснення найзаповітніших мрій, мирного неба. Й подумки будьмо зі словами вдячності  тим, хто боронить і в ці дні Українську землю. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою, 

селищний голова  Ігор ЛОБОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь