Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Здійснення мрій дітей - наше завдання

Дата: 04.06.2021 15:48
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

 

Сьогодні завершився калейдоскоп заходів, приурочених Міжнародному дню захисту дітей, тож ми готові підсумувати.

01.06.2021 року на території Скала-Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів організовано та проведено свято дитинства. 

До організації та проведення були залучені відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Скала-Подільської селищної ради, Скала-Подільська ДМШ, Центр надання соціальних послуг Скала-Подільської селищної ради, Скала-Подільський Дитячий парк, Скала-Подільський Будинок культури та Скала-Подільська ЗОШ І-ІІ ступенів, а також ПП “Аграрна компанія 2004” в особі Лабазюка П.П., який закупив солодкі подарунки на суму 1000 грн.

02.06.2021 року на території Скала-Подільського дитячого парку організовано та проведено інформаційно-пізнавальну ігротеку, в рамках якої діти в ігровій формі дізналися про Положення і Статті Конвенціїї ООН про права дітей. Кінцевою метою вуличної ігротеки було обговорення важливих для них тем та озвучення своїх мрій.

До організації та проведення були залучені Центр надання соціальних послуг Скала-Подільської селищної ради та Скала-Подільський Дитячий парк.

04.06.2021 року в громадському центрі організовано та проведено круглий стіл за участі головної спеціалістки відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ірини Джуфер, начальниці Центру надання соціальних послуг Ірини Стягар, директора Скала-Подільської дитячої музичної школи Віктора Кустіцького, директорки Скала-Подільського Будинку культури Наталії Кульчицької та працівниці Скала-Подільського дитячого парку Марії Германюк. Основними темами круглого столу стало підведення підсумків проведених заходів та забезпечення прав дітей у нашій громаді. Запрошеним гостем заходу став голова Скала-Подільської територіальної громади Ігор Лобода, для якого дітки підготували  подарунок, виготовлений своїми руками. Цим подарунком стало дерево дитячих мрій “Петиція до голови”, на якому дітвора записувала, що варто було б покращити у нашій громаді. Серед дитячих побажань і “освітлення в парку”, і “інтернет у громадських місцях”, і навіть “Макдональдс”. Бажаємо діткам, щоб їхні мрії збувалися, а ми будемо спільно працювати над здійсненням цих мрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь