Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 06.07.2021 12:49
Кількість переглядів: 790

Фото без опису

COVID-19 — гостра респіраторна хвороба, спричинена коронавірусом SARS-CoV- 2. Тяжкість перебігу захворювання залежить від багатьох факторів. Основною групою ризику тяжкого перебігу хвороби чи смерті є літні люди та люди з хронічними захворюваннями. Захистити себе та інших від інфікування допоможуть прості й корисні звички: використовуйте захисні маски, користуйтеся дезінфектантами, мийте руки і тримайте дистанцію понад 1,5 м  та вакцинація . Нагадаємо, в Україні триває вакцинація від COVID-19. На сьогоднішній день щеплюють усі групи населення, серед яких медики, працівники соціальної та освітньої сфер, маломобільні групи населення, люди віком 60+ тощо. Записатися на вакцинацію можна в сімейного лікаря чи найближчому пункті щеплень що знаходяться у кожній амбулаторії КНП  Скала-Подільського ТМО. Якщо людина не належить до пріоритетних груп, то можна стати в лист очікування в найближчому центрі масової вакцинації через сайт або мобільний додаток «Дія» або контакт-центр МОЗ: 0 800 60 20 19.                                Наразі для вакцинації в Україні використовують та планують використовувати вакцини знаних у світі розробників і виробників

AstraZeneca

AstraZeneca (Covishield, SKBio) індійського, корейського та італійського виробництва — це векторна вакцина, яку розробив Оксфордський університет та британсько-шведська компанія AstraZeneca. Потрібні дві дози вакцини з інтервалом у 12 тижнів. Першу і другу дозу можна отримати вакциною AstraZeneca, виробленою на різних майданчиках. Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання

Coronavac

CoronaVac/Sinovac Biotech — це інактивована вакцина, розроблена китайським фармацевтичним підприємством Sinovac Biotech. Потрібні дві дози вакцини з інтервалом у 14-28 днів Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання.

Comirnaty

Comirnaty/Pfizer-BioNTech — це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer. Потрібні дві дози вакцини з інтервалом у 21 день. Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання.

 

Moderna

Moderna — це мРНК-вакцина, розроблена американською фармацевтичною компанією Moderna. Потрібні дві дози вакцини з інтервалом у 28 днів. Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання.

Безоплатно вакцинуватися від COVID-19 можна в будь-якому закладі охорони здоров’я чи в приватного лікаря, якщо він визначений Міністерством охорони здоров’я України та має договір з Національною службою здоров’я України на відповідний пакет послуг.                                                                                  Вакцинація від COVID-19 допоможе розвинути імунітет до вірусу та запобігти ускладненням захворювання .Запрошуємо до пунктів щеплень нашої громади !  Бережіть себе та своїх рідних !                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь