Облаштовано залу засідань

Дата: 16.07.2021 12:43
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

Багатофункціональну залу для засідань відтепер має Скала-Подільська громада. Реалізація цього  проекту стало можливим завдяки участі у Програмі USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Саме за кошти Програми DOBRE приміщення оснащено  сучасними зручними  меблями та обладнанням, зокрема, проектором, комп’ютерною технікою, мікрофонами, колонками, відеокамерою  для забезпечення відеоконференцзв'язку. Внесок громади – це облаштування приміщення, а саме - проведення будівельних робіт. 

Нове аудіо- та відеообладнання дозволить ефективно проводити сесії селищної ради, засідання виконавчого комітету, збори жителів громади, інтерактивні навчання.

Забезпечено аудіо-супровід засідань через влаштування системи гучномовців із підсилювачем та мікрофонами. У ході різних виступів та доповідей можливим стало висвітлення інфографіки та наочної інформації на екрані, швидкому доступу до інформації у мережі інтернет.

Зала засідань -  це не лише зручність для депутатів, а й платформа для комунікації різних цільових груп населення громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь