Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

Дата: 23.07.2021 15:55
Кількість переглядів: 701

                               

                                  ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

    22 липня у  приміщенні  Будинку  культури  під керівництвом селищного голови Ігоря Лободи відбулося засідання робочої групи у новому складі з питань легалізації  трудових відносин, зайнятості населення і забезпечення мінімальних гарантій в оплаті праці та погашення заборгованості з оплати праці, податках.платежів до бюджету.  До неї увійшли, окрім представників місцевого самоврядування, представники Державної податкової служби,Центру зайнятості,Національної поліції.

   Головною метою діяльності робочої групи є захист трудових прав працівників, детінізація заробітної плати та легалізація трудових відносин, боротьба з тіньовою зайнятістю  та з не облікованим використанням земельних ділянок.

     У нараді взяли участь 11 субєктів  господарювання із 15 запрошених, які є платниками акцизного  податку. В ході засідання проведено детальний аналіз діяльності платників податків, які за даними ДПС, ПФ  мають порушення.

  Найбільшими платниками акцизного податку  по Скалі-Подільській є:

ФОП-МАКОВСЬКА НАДІЯ , 

        МУЛЬТАН НАТАЛІЯ, 

         ІЛЬНИЦЬКА ОЛЕКСАНДРА .

 Найменше податку від акцизу  поступило від ФОП

        НІКОЛАЄНКО ЕМІЛІЯ

        ГОРОХЛЮК ОЛЬГА

         КУБА  ЛЕСЯ.

 

    Начальник фінансового відділу селищної ради Олександра Манюк проінформувала присутніх про результати надходжень податків та зборів до місцевого бюджету. Також опрацювали заходи, які стосуються збільшення дохідної частини  бюджету громади. Серед нагальних питань: аналіз усього нерухомого майна громади і земельних ділянок під ними,виявлення всіх недобросовісних платників податків і подальший  їх жорсткий контроль.

  Директор Борщівської районної філії Тернопільського центру зайнятості Марія  Мандзюк  роз’яснила норми законодавства, надала консультацію щодо  оплати праці та зайнятості населення. Начальник Борщівської ДПІ ГУДПС  у Тернопільській області Богдан Боднарчук наголосив на законодавчих новаціях, дотриманні їх на практиці, порозумінні владних структур та місцевого бізнесу заради розвитку громади.

     В  кінці засідання робоча група обговорила та спланувала  наступні виїзні  рейди у  аграрний сектор громади  у рамках операції «УРОЖАЙ» .Робочою групою  сформовано список підприємств і СФГ які мають бути перевірені першочергово та сплановано виїзд на польові роботи.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь