Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Надання соціальних послуг в громаді

Дата: 13.08.2021 14:44
Кількість переглядів: 1156

 

Фото без опису12 серпня 2021 року фахівцем із соціальної роботи відділу соціальної роботи КУ “Центру надання соціальних послуг” Скала-Подільської селищної ради спільно із працівниками Борщівського відділення поліції №1 Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області здійснено виїзд в село Турильче та село Вербівка з метою перевірки належного догляду за малолітніми дітьми сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. У відвідуваних сім`ях, з батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання ними батьківських обов`язків та створення належних умов проживання та розвитку дітей. Також обговорено шляхи вирішення проблемних питань.

            Завідувачем відділення надання соціальних послуг за місцем проживання центру надання соціальних послуг під час робочого виїзду здійснено перевірку роботи соціального робітника, закріпленого за с.Турильче, де здійснюється догляд за 14 особами похилого віку та особами з інвалідністю, які потребують сторонньої допомоги. Соціальні послуги надаються на належному рівні, задовольняються індивідуальні потреби, вирішуються проблемні питання отримувачів цих послуг. Всі особи задоволені роботою соціального робітника, дякували за розуміння та своєчасну допомогу.


Фото без опису


Коментарі:

Даник Михайло Іванович
2021-08-17 20:06:40

вже й 227 Читачів завітали, цікавляться потрошки Люди свідоміші й з інтернетами... Але - є переважна більшість обдурених на Акції з ОТГ Громадян ( Людей, Виборців ), що ТЕЖ хочуть ЗНАТИ : Що та Де і як за скоро має РОБИТИСЯ в тому ЦНАПі в Скала - Подільській ОТГ ??? Допоки ще - є тільки Invalid -SERVIS ? За 3 роки ???

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь