ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ

Дата: 25.10.2021 12:41
Кількість переглядів: 1465

                 Фото без опису

21-22 жовтня відбулося виїзне засідання комісії з питань  легалізації заробітної плати та зайнятості населення в складі  начальника Борщівського відділення Чортківської ОДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Богдана Боднарука, начальника фінансового відділу Скала-Подільської селищної ради Олександри Манюк, заступника селищного голови Мирона Придруги і начальника загального відділу Ольги Бачинської (інспектора праці) в присутності старостів Турильченського округу Оксани Цпін і Бурдяківського  - Ольги Репетівської.

Слід зазначити,що у рамках операції «Урожай»,яка тривала у липні-серпні поточного року, було здійснено чотири такі виїзні перевірки і проведено два  засідання робочої групи. У зазначеному вище періоді залучено до декларування 14 громадян з метою здійснення заходів, спрямованих на детінізацію відносин у аграрному секторі.

Зокрема, 21 жовтня у Турильченському старостинському окрузі було заслухано п’ятьох суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сільськогосподарській сфері:

СФГ «Дар», СФГ»Надзбруччя», ТОВ «Мрія Фармінг Тернопіль» і одноосібника Віктора Лазарука.

22 жовтня у Бурдяківському старостинському окрузі заслухали  пятьох фізичних осіб:

Віктора Патуляка, Ігоря Галайка, Ярослава Онуфреєва, Сергія Радчука, Любомира Лесіцького.

Решту  громадян, які обробляють одноосібно земельні частки(паї) і здійснюють підприємницьку діяльність на постійній основі без відповідного оформлення, отримали попередження щодо виправлення ситуації до 1 листопада .

Начальник ДПС Богдан Боднарук наголосив стосовно неухильного виконання чинного законодавства, яке регулює земельні відносини, питання оподаткування, оформлення використання найманої праці та оплата праці сільгосп виробникам, громадянам, які є власниками земель площею понад 2 га, та власними силами обробляють такі землі.

  Такі рейди необхідні для залучення власників земельних паїв до декларування доходів і сплати відповідних податків до місцевого бюджету,- наголосила начальник фінансового відділу Олександра Манюк.

-Кожен повинен знати, що не оформлений трудовий договір є не лише порушенням трудового законодавства, а й надалі тягне за собою низку проблем,- пояснила під час рейду начальник  загального відділу Ольга Бачинська

Повага до себе починається із шанування законів власної держави.

Фото без опису Фото без опису  Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь