Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ В СЕЛІ ІВАНКІВ

Дата: 27.10.2021 11:56
Кількість переглядів: 1161

Фото без опису

    Вчора, 26 жовтня, у адмінприміщенні  Іванківського старостинського округу відбулося чергове виїзне засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. У її роботі взяли  участь селищний голова Ігор Лобода, начальник Борщівського відділення Чортківської ОДПІ Богдан Боднарук, начальники відділів : фінансового -  Олександра Манюк,  загального (інспектор праці) –Ольга Бачинська  з представниками фермерських господарств, підприємцями, фізичними особами, одноосібниками, які обробляють землі і мають у використанні транспортні засоби.

  Була проведена інформаційно-роз’яснювальна робота з  питань оформлення трудових відносин, своєчасної  і в повному обсязі сплати  ЄСВ  та відповідальності за порушення законодавства про працю, а також  обговорено з кожним особисто  легалізацію підприємницької діяльності та трудових відносин в аграрному секторі, а саме:

ПП «ДІОНІС»,ФГ»ЗАХІД», Андрієм Янушем, Михайлом  Янушем, Володимиром Басарабою,  Ігорем  Буртняком,  Петром Качконогою,  Василем Федорчуком,  Михайлом Савчаком,  Тамарою Бартків.

 Комісія звернулася до суб’єктів господарювання з проханням дотримуватися умов  чинного законодавства, а саме  -реєструвати свою підприємницьку діяльність, оформити належним чином трудові відносини з найманими працівниками.

  Хочеться зауважити , що робота комісії  триватиме і надалі, матеріали комісійних обстежень (де вбачаються ознаки неоформлених трудових відносин,  відсутність документів щодо державної реєстрації, як суб’єкта господарювання  та інше) будуть і  надалі вважатися порушенням  і прийматимуться  відповідні  рішення.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь