Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбудеться чергова 16 сесія Скала-Подільської селищної ради

Дата: 10.12.2021 14:46
Кількість переглядів: 1078

Фото без опису21 грудня 2021 року о 10.00 в приміщенні Скала-Подільського будинку культури відбудеться чергова 16 сесія Скала-Подільської селищної ради восьмого  скликання.

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

  1. Про  внесення  змін  до  селищного  бюджету  на  2021 рік.
  2. Про внесення змін до окремих показників Стратегії розвитку Скала-Подільської територіальної громади в 2021-2025 роках, затвердженого  рішенням сесії Скала-Подільської селищної ради  від 23.10.2017року  №  904/23-2017.
  3. Про  програму  розвитку  фізичної  культури і спорту  Скала-Подільської селищної ради  на 2022-2025 роки.
  4. Про  програму  підтримки  діяльності  та  утримання  КУ «Трудовий  архів»  Борщівської міської  ради  на 2022 рік.
  5. Про   план  заходів  та  їх  фінансування  у  сфері  культури  на  2022 рік.
  6. Про затвердження  Комплексної  програми з реалізації  сімейної,  гендерної  політики,  попередження  домашнього насильства  та  протидії  торгівлі  людьми  на 2022-2025 роки.
  7. Про затвердження структури та штатного розпису  комунальної установи  «Центр надання соціальних  послуг» Скала-Подільської селищної ради».
  8. Про  програму фінансової  підтримки  комунального некомерційного підприємства «Скала-Подільське  територіальне  медичне  об’єднання»  Скала-Подільської  селищної  ради  на  2022-2024 роки.
  9. Про  дотацію  на  покриття  різниці  тарифів  на  водопостачання.
  10. Про  затвердження структури та чисельності  апарату  Скала-Подільської селищної  ради   восьмого  скликання.
  11. Про оплату  праці  Скала-Подільського  селищного  голови  у  2022 році.
  12. Про оплату  праці  працівників Скала-Подільської  селищної  ради у 2022 році.
  13. Про  селищний  бюджет  на  2022 рік.  ДОДАТОК 1ДОДАТОК 2ДОДАТОК 3ДОДАТОК 4;  ДОДАТОК 5;  ДОДАТОК 6;
  14. Про передачу коштів міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції з місцевого бюджету  на 2022 рік  на утримання комунального  закладу «Борщівська  дитячо-юнацька спортивна школа».
  15. Про передачу коштів міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції з місцевого бюджету  на 2022 рік  КУ «Мельнице-Подільському  ЦНСП».
  16. Про передачу коштів міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції з місцевого бюджету  на 2022 рік на придбання  шкільного автобуса.
  17. Про затвердження Положення про уповноважену особу  з публічних закупівель Скала-Подільської  селищної ради.
  18. Про внесення доповнення  до  рішення  сесії селищної  ради  від 16.11.2021 року №787/13-2021  «Про  перейменування та передачу в оперативне управління нежитлове  приміщення  «Будинок сільської ради»  по вул. Центральна, 10 у селі Іванків».
  19. Про  затвердження Плану діяльності  з підготовки проектів регуляторних актів  у Скала-Подільській селищній раді на 2022 рік.
  20. Про затвердження  переліку  видів  громадських  робіт  на  2022 рік.
  21. Про  затвердження Статуту  комунального некомерційного підприємства «Скала-Подільська  міська   поліклініка»  Скала-Подільської  селищної  ради  у  новій  редакції.
  22. Про утворення інклюзивної групи у Скала-Подільському ясла-садку №2 «Теремок» Скала-Подільської  селищної  ради.
  23. Про дозвіл на списання  основних  та  інших  необоротних  малоцінних  активів  Скала-Подільської  селищної ради.
  24. Про  надання  дозволу  на  розроблення  детального  плану  території  та  проекту  землеустрою  із зміною  цільового призначення  щодо  відведення  земельної ділянки в смт Скала-Подільська по вул. Залізнична для будівництва індивідуальних гаражів.
  25. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо  поділу  земельної ділянки комунальної  власності  на  території  Скала-Подільської ТГ  за  межами  населеного  пункту села  Турильче.
  26. Про надання  дозволу  ДП «Чортківське лісове господарство»  на  розробку  проекту із зміною  цільового  призначення  щодо  відведення земельної ділянки в постійне  користування  загальною  площею 2,8174 га  за межами  населеного пункту  с. Нивра, Чортківського  району, Тернопільської  області.
  27. Про надання дозволу ТзОВ «ЕнергісПоділля»  на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1900 га  в межах населеного пункту с.  Бережанка, Чортківського району, Тернопільської області.
  28. Про надання  дозволу  ДП «Чортківське лісове господарство»  на  розробку  проекту із зміною  цільового  призначення  щодо  відведення земельної ділянки в постійне  користування  загальною  площею 22,7056 га  за межами  населеного пункту  с. Турильче, Чортківського  району, Тернопільської  області.
  29. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у приватну  власність  взамін сертифікату  на  право  на  земельну  частку (пай)  гр. Стасюк  Ользі  Степанівні.
  30. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у приватну  власність  взамін сертифікату  на  право  на  земельну  частку (пай)  гр. Стасюку  Миколі  Костянтиновичу.
  31. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,1288 га в смт Скала-Подільська  та передачу даної земельної ділянки  у власність Онишку  Петру  Матвійовичу.
  32. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,6050 га в с. Гуштин та передачу даних земельних ділянок  у власність Климчук  Марії  Євстахіївні.
  33. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,6100 га в  с. Лосяч та передачу даних земельних ділянок у власність Гнатюк  Анні  Йосипівні.
  34. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,2800 га в с. Іванків та передачу даних земельних ділянок  у власність Гончару  Оресту  Миколайовичу.
  35. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,9950 га  в с. Іванків та передачу даних земельних ділянок  у власність Паламар  Ользі  Романівні.
  36. Про  затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною  площею  0,2500 га  в  с. Іванків  та передачу даної  земельної ділянки  у власність  Гафійчуку  Володимиру  Миколайовичу,  Гафійчук  Олександрі  Володимирівні,  Гафійчук  Роману  Володимировичу,  Гафійчук  Світлані  Володимирівні.
  37. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,0680  га в с. Іванків та передачу даних земельних ділянок  у власність  Гафійчуку Володимиру  Миколайовичу.
  38. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 1,4800 га в с. Іванків та передачу даних земельних ділянок  у власність Шевціву Роману  Миколайовичу.
  39. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,7600 га  в с. Нивра та передачу даних земельних ділянок  у власність Бабин  Ользі  Василівні.
  40. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,2500 га в с. Вербівка та передачу даної земельної ділянки  у власність Гуменній  Любов  Валентинівні.
  41. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,8539 га  в с. Нивра та передачу даних земельних ділянок  у власність Подюк  Наталії  Степанівні.
  42. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,5600 га  в с. Турильче та передачу даних земельних ділянок  у власність Ковальському  Івану  Васильовичу.
  43. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,2500 га  в с. Турильче  та передачу даної земельної ділянки  у власність Никирсі  Людмилі  Адамівні.
  44. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,0234 га  в смт Скала-Подільська та передачу даної земельної ділянки  у власність шляхом  викупу  Степованому  Володимиру  Михайловичу.
  45. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,1661 га  в с.  Лосяч  та передачу даної земельної ділянки  у власність Куки Марії  Миколаївні.
  46.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,2500 га  в с.  Лосяч  та передачу даної земельної ділянки  у власність Куки Марії  Миколаївні,  Гарасимів  Івана  Романовича,  Гарасимів  Ганни  Михайлівни.
  47. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,7624 га  в с.  Лосяч  та передачу даних  земельних  ділянок  у власність Гарасимів  Івана  Романовича.
  48. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,4963 га  в с.  Лосяч  та передачу даних земельних ділянок  у власність Говорушко  Ярославу  Антоновичу.
  49. Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  загальною площею 0,1939 га  в с.  Трійця  та передачу даної земельної ділянки  у власність Лещишин  Марії  Іванівні.
  50. Про затвердження  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  у власність  для ведення  особистого  селянського  господарства  загальною  площею 1,1961 га  учаснику  бойових  дій  Луцькому  Олександру  Болеславовичу.
  51. Про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у власність  зі  зміною  цільового  призначення  земельної  ділянки  загальною  площею  0,1100 га  гр. Мельнику Ігору  Миколайовичу.
  52. Про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  зі  зміною  цільового  призначення  земельної  ділянки  у власність  Іванісіку  Андрію  Мирославовичу.
  53. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0033 га у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  в смт Скала-Подільська, вул. Купчинського  гр. Улановському  Ігору  Петровичу.

  54. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0036  га  у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  в смт Скала-Подільська, вул. Купчинського  гр. Костик  Марії  Петрівні.
  55. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0033  у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  в смт Скала-Подільська, вул. Купчинського  гр. Фіняк  Любові  Михайлівні.
  56. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0034  га  у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  в смт Скала-Подільська, вул. Купчинського  гр. Прокопів  Володимиру  Йосиповичу.
  57. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0027  га у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  в смт Скала-Подільська, вул. Купчинського  гр. Май  Ярославі  Степанівні.
  58. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0055 га   у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  в смт Скала-Подільська, вул. Купчинського  гр. Ковалишину  Василю Івановичу.
  59. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0054 га   у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  в смт Скала-Подільська, вул. Купчинського  гр. Музиці  Володимиру  Олександровичу.
  60. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0029 га   у власність  для  будівництва  індивідуального  гаража  в смт Скала-Подільська, вул. Купчинського  гр. Коблі  Андрію  Михайловичу.
  61. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок  у власність  для ведення  особистого селянського  господарства  в с. Бурдяківці  Збитнюк  Галині  Андріївні.
  62. Про  затвердження проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок  загальною площею  0,7700 га  в с. Гуштин  у власність  гр. Тихій  Зоряні  Іванівні. 
  63. Про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  загальною  площею  0,3000 га  в с. Лосяч  та  передачу  даної  земельної ділянки у власність  Чомко  Оксані  Василівні.
  64. Про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  загальною  площею  0,5000 га  в с. Вербівка  та  передачу  даної  земельної ділянки у власність  Квасніцькій  Лесі  Ярославівні.
  65. Про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  загальною  площею  1,0000 га  в с. Іванків  та  передачу  даної  земельної ділянки у власність  Федорчук  Ірині  Василівні.
  66. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  площею  0,0046 га  у власність  для будівництва  індивідуального  гаража  в с. Нивра  гр. Тимчуку  Віктору  Анатолійовичу
  67. Про надання  дозволу гр. Барні  Оресту  Йосиповичу на розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  у власність  загальною площею  0,2500 га  в с. Гуштин  по вул. Батька.
  68. Про надання  дозволу  гр. Горі  Олександру  Віталійовичу  на  розробку  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) у  власність  загальною  площею  0,2800 га  в с. Гуштин.
  69. Про  надання  дозволу  гр.  Войцехівській  Галині  Миколаївні  на  розробку  технічної  документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  у  власність  загальною  площею  0,1000 га  в смт  Скала-Подільська.
  70. Про  надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею 2,0000 га  в смт Скала-Подільська  у  власність  для  ведення  особистого  селянського  господарства  учаснику  бойових  дій  Спольському  Павлу  Михайловичу.
  71. Про  надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустпрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0500 га   в  смт  Скала-Подільська  у  власність  Бабічу  Олегу  Олександровичу.
  72. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,3680  га  в смт Скала-Подільська  у власність  Яремій  Анастасії  Захарівні.
  73. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,0400  га  в смт Скала-Подільська  у власність  Байлюк  Людмилі  Іванівні.
  74. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок  площею  1,0000  га  в с. Гуштин  у власність  Гриндьо  Марії  Євгенівні.
  75. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,9300  га  в с.  Вербівка  у власність  Крулевській  Галині  Михайлівні.
  76. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,9300  га  в с.  Вербівка  у власність  Івах  Надії  Володимирівні.
  77. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  1,2600  га  в с.  Вербівка  у власність  Вітрук  Тетяні  Василівні.
  78. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,2500  га  в с.  Вербівка  у власність   Музиці  Івану  Павловичу.
  79. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,2150  га  в с.  Трійця  у власність   Котику  Ігору Миколайовичу.
  80. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,9600  га  в с.  Іванків  у власність   Губило  Ользі  Ігорівні.
  81.  Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,6500  га  в с.  Іванків  у власність   Стельмах  Ользі  Романівні.
  82.  Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,9866  га  в с.  Іванків  у власність   Дячуку  Петру  Панасовичу.
  83.  Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,9600  га  в с.  Іванків у власність   Петраш  Надії  Михайлівні.
  84. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,9866 га  в с.  Іванків  у власність   Олещук  Марії  Степанівні.
  85. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,9866  га  в с.  Іванків  у власність   Гирі  Ларисі  Михайлівні.
  86. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,4500  га  в с.  Іванків у власність   Надорожній  Анні  Іванівні.
  87. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельних  ділянок  площею  0,4200  га  в с.  Турильче  у власність   Івасечку  Павлу  Миколайовичу.
  88. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,8270  га  в с.  Іванків  у власність   Ратушняк  Лілії  Богданівні.
  89. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,3800  га  в с.  Іванків  в  оренду  Бугері  Роману  Орестовичу.
  90. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,3700  га  в с.  Іванків  у власність   Савчаку  Роману  Андрійовичу.
  91. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,2600  га  в с.  Іванків  у власність   Савчак  Марії  Михайлівні.
  92. Про  припинення  права  користування  земельною  ділянкою  в с. Іванків  Дячук  Ірини  Романівни.
  93. Про  надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею 0,9866 га  в с. Іванків  у  власність  Дячуку  Сергію  Петровичу.
  94. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Вербівка  Мошенка  Василя  Йосиповича.
  95. Про  надання дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  1,0200 га  в с. Вербівка  у власність  Вітрук  Діані  Русланівні.
  96. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Іванків  Паламар  Ользі  Романівні.
  97. Про  надання дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,4800 га  в с. Іванків  у власність  Філонцеву  Роману  Васильовичу.
  98. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Іванків  Панікаревич  Ользі  Василівні.
  99. Про  надання дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,9600 га  в с. Іванків у власність  Зазуляк  Наталії  Миколаївні.
  100. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Іванків  Савчак  Роману  Андрійовичу.
  101. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Іванків  Савчак  Марії  Михайлівні.
  102. Про  надання дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,6000 га  в с. Іванків  у власність  Савчаку  Володимиру  Михайловичу.
  103. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Іванків  Янчик  Євгенія  Івановича.
  104. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Іванків  померлого Янчика  Івана  Дмитровича.
  105. Про  надання дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок  площею  0,5000 га  в с. Іванків  у власність  Янчик  Дарії  Михайлівні.
  106. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Іванків  Савчак  Роману  Андрійовичу.
  107. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Іванків  Савчак  Марії  Михайлівні.
  108. Про  надання дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  площею  0,6000 га  в с. Іванків  у власність  Савчаку  Володимиру  Михайловичу.
  109. Про припинення  права користування земельною  ділянкою в с. Іванків  Янчик  Євгенія  Івановича.
  110. Про  надання  дозволу  Хомишину  Івану  Мартиновичу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки  у власність  шляхом  викупу  загальною  площею  0,3100 га  за  межами  населеного  пункту  смт  Скала-Подільська  по вулю. Заводська, 17  Чортківського  району  Тернопільської  області.
  111. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,5000  га  в с.  Іванків  у власність   Мирончук  Оксані  Орестівні.
  112. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,9600  га  в с.  Іванків  у власність   Помазибіді  Галині  Іванівні.
  113. Про   надання  дозволу  на  розробку  проекту  землеустрою  щодо  відведення       земельної  ділянки  площею  0,3100  га  в с.  Іванків  у власність   Комосій  Галині  Федорівні.
  114. Про  затвердження  на посаду  старости  Лосяцького  старостинського округу № 4 Скала-Подільської селищної ради.
  115. Різне

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь