Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

COVID-19 продовжує наступати

Дата: 24.01.2022 12:33
Кількість переглядів: 747

  24 січня відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій при Скала-Подільській селищній раді. Головний акцент було поставлено на ситуації, пов’язаній із різким збільшенням захворювань на COVID-19. Заслухавши інформацію керівника Скала-Подільського КНП «Скала-Подільське ТМО» Мирослава ВАРАНИЦІ та начальника відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Олександра ЮЩИШИНА, члени комісії рекомендують керівникам організацій, установ, закладів торгівлі та громадського харчування посилити карантинні та епідеміологічні заходи. Зокрема з 24 січня вводяться наступні обмеження:

  1. приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо). Заклади працюють за умови наповненості не більше 50%, не більше 4 людей за одним столом, відстань між столами 1,5 м;
  2. приймання відвідувачів у торговельних точках, що здійснюють реалізацію продуктів харчування, предметів гігієни, першої необхідності, аптек. Заклади працюють за умови одночасного перебування відвідувачів в кількості, що не перевищує 1 людина на 10 м.кв площі закладу (в основу розрахунку не беруться площа приміщень, які не використовуються в обслуговуванні відвідувачів);
  3. приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення. Заклади працюють за умови одночасного перебування відвідувачів в кількості, що не перевищує 1 людина на 10 м.кв площі закладу (в основу розрахунку не беруться площа приміщень, які не використовуються в обслуговуванні відвідувачів), та за умови наявності у відвідувачів засобів індивідуального захисту.
  4. діяльність ринків. Ринок працює за умови одночасного перебування відвідувачів в кількості, що не перевищує 1 людина на 10 м.кв площі ринку (в основу розрахунку не береться площа, яка не використовуються в обслуговуванні відвідувачів);
  5. проведення масових, культурно мистецьких, спортивних заходів заборонити до 07 лютого 2022 року;
  6. Керівникам організацій підприємств, установ рекомендовано посилити роботу щодо проведення вакцинації. Особам, що мають повний курс вакцинації у місячний термін варто прийняти бустерну дозу.

Рекомендовано усім громадянам носити засоби індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції – 1,5 м.

В зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації:

  1. Перевести на дистанційну роботу НВК Ниври,Турильчого, дитячі садки сіл Бурдяківців та Гуштина з 24 січня 2022 року до 07 лютого 2022 року.
  2. Заклади загальної середньої та позашкільної освіти перевести на дистанційне навчання з 24 січня 2022 року до 07 лютого 2022 року.
  3. У разі збільшення захворюваності призупинити роботу дошкільних закладів населених пунктів Скали-Подільської, Іванкова, Лосяча.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь