Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

УВАГА !!!

Дата: 17.02.2022 14:45
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

Другий відділ Чортківського районного ТЦК та СП проводить набір на вакантні посади для проходження військової служби за контрактом осіб офіцерського та сержантського складу в батальйоні територіальної оборони Чортківського району 105 окремої бригади територіальної оборони Тернопільської області Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід».

Учасники ТрО – це громадяни, які будуть обороняти свій дім, місто, село, район, область та українців від загарбників. Фактично, ТрО – це місцеві жителі, які пройшли військову підготовку і у разі необхідності зможуть охороняти та захищати свої населені пункти в складі ЗС України.

Усі військовослужбовці гарантовано отримуватимуть грошове забезпечення відповідно до штатного розпису:

солдати, сержанти від 11 000 грн та офіцери від 14 000 грн. - відповідно до займаної посади (з 1 березня грошове забезпечення буде збільшено на 30%).

За укладання першого контракту передбачена додаткова грошова винагорода від 19 000 грн., яку новобранцям виплачують ЗСУ.

Передбачено також грошове заохочення від органів місцевого самоврядування – 8000-10000 грн. при укладанні контракту.

Військові забезпечуватимуться безоплатною кваліфікованою медичною допомогою у військово-медичних закладах охорони здоров’я, а також повний пакет соціального захисту військовослужбовців.

Військові служитимуть поруч з домівкою та захищатимуть свою малу Батьківщину та родину. В особливий період укомплектування частин здійснюватиметься військовослужбовцями за контрактом, за призовом особами офіцерського складу та територіальним резервом. Вони обійматимуть офіцерські, старшинські, сержантські та солдатські посади.

Усім військовослужбовцям зберігатиметься місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності й у фізичних осіб-підприємців, у яких вони працювали на час призову.

Крім того, на час дії особливого періоду в разі призову на військову службу виплата пенсії для армійців, які її отримують, не припиняється, а після звільнення зі служби підлягає перерахунку.

Всіх бажаючих просимо звертатися за детальною інформацією до Другого відділу Чортківського районного ТЦК та СП за адресою: м. Борщів , вул. С.Бандери, 35, тел. 0982246811, 0980411230


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь