Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Шановна мешканці громади, керівники установ та комунальних підприємств!

Дата: 21.03.2022 13:56
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

Звернення

       Попри складнощі, життя продовжується. З давніх-давен в українців сформувалася добра традиція: з настанням весни впорядкувати оселю, прибрати подвіря, навести лад у господарстві…    Звертаюся до вас із проханням активно взяти участь у проведенні щорічного місячника благоустрою та Дня довкілля,  упорядкувати та прибрати прилеглі до виробництва території, присадибні ділянки, завершити обрізку дерев та їх побілку.  Добрими справами, консолідованістю  доведемо, що ми любимо нашу громаду та дбаємо про неї.  Давайте разом наведемо лад та благоустрій на своїх територіях, готуючись до світлого свята Христового Воскресіння.

  Підприємства, установи, організації, незалежно від відомчої належності, громадяни, що володіють  будинками на правах приватної власності, юридичні і фізичні особи зобов’язані вчасно виконувати прибирання прилеглих та закріплених за ними земельних ділянок (очищення від сміття та бруду, будівельних матеріалів, побілка дерев, прибирання гілля та ін.), дотримуватися чистоти і підтримувати порядок на всій території містечка та сільських населених пунктах, утримувати у порядку багатоквартирні житлові будинки й інші об’єкти соціального призначення, за що несуть відповідальність відповідно до законодавства, Кодексу України «Про адміністративні правопорушення». На території селища, у сільських  старостинських округах не допускається складування будівельного сміття, побутових відходів, тари, дров, опалого листя в невстановлених для цього місцях.

 Прошу керівників підприємств, установ, громадських організацій, громадян з проханням долучитись до толоки та навести лад на  своїх територіях, посадити дерева та квіти, подбати про громадські місця – кладовища, сквери та парки,  майданчики біля пам’ятників, колективних криниць тощо.

 Щоби змінити світ на краще, кожен повинен розпочати зміни із себе, свого світогляду та вчинків.

   

         Селищний  голова                                          Ігор ЛОБОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь