Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Надання соціальних послуг в громаді

Дата: 06.06.2022 14:39
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

В рамках мікропроєкту «Надання соціальних послуг в громаді» та з метою забезпечення соціальними послугами мешканців Скала-Подільської громади діє  КУ «Центр надання соціальних послуг» Скала-Подільської селищної ради зі штатною чисельністю 17 працівників. Введено посаду фахівця із соціальної роботи відділення соціальних послуг за місцем проживання. Фахівець забезпечить надання послуги соціального супроводу осіб/сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

 В установі забезпечується надання базових соціальних послуг, а саме: інформування, консультування, догляд вдома, соціальний супровід , соціальна профілактика, представництво інтересів, екстрене (кризове) втручання, натуральна допомога, соціальна адаптація.

Завдяки сприянню та підтримці УФСІ, в рамках мікропроєкту для покращення соціальних послуг для фахівців установи обладнано кабінети соціальної адаптації, кабінет психолога та фахівця із соціальної роботи. З метою підвищення рівня знань працівників установи, тренерами УФСІ проводяться онлайн-семінари та тренінги.

Соціальними послугами охоплено  81 особу, яка потребувала соціальної послуги «догляд вдома» та 187 сімей/осіб вразливих категорій населення, в тому числі, які опинилися в складних життєвих обставинах. В період воєнного стану основна увага приділялася послугам психологічної підтримки, консультативної допомоги, соціальної адаптації та натуральної допомоги особам та сім’ям з числа внутрішньо переміщених осіб.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь