Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Дорогі мешканці та гості Скала-Подільської територіальної громади!

Дата: 23.08.2022 09:32
Кількість переглядів: 875

Фото без описуФото без опису

       Щиро вітаю вас з  найбільшими державними святами нашого народу – Днем Державного прапора України та Днем Незалежності України!

Наша держава ще молода.  Для багатовікової історії українського народу це досить короткий термін, з іншого - ці роки довели зрілість української нації в її самостійному державному поступі після довготривалих десятиліть бездержавного минулого, бажання посісти належне місце у родині європейських народів. Прапор, Герб та Гімн  - атрибути державності, символи країни. Наші державні атрибути мають багатовікову історію, глибокий смисл та були добре відомі у багатьох країнах. Пишаймося нашим родоводом, шануймо символи держави.

Хочу насамперед привітати зі святами та висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб ворог не здолав  Україну.

Закликаю усіх вічно пам'ятати Героїв, які особистим життям заплатили за наше мирне небо і спокій на рідній землі.

Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяну заможну та вільну Україна будує кожен із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни. Тож єднаймося, допомагаймо одне одному, спільно будуймо Україну, не даваймо ворогові ні йоти упевненості у його перевазі, підтримуймо Збройні сили України. Пам’ятаймо про тих, котрі загинули за незалежність нашої держави, серед яких і наші земляки –Вадим Січкар, Віталій Мамунько, Віктор Росінчук, Віктор Мирончук. Схилімо голови у молитві, покладімо квіти до їхніх могил і запалімо лампадки.

У ці святкові дні бажаю миру, добробуту, міцного здоров'я, злагоди в родинах та успіху в усіх починаннях. Хай оминають нас тривоги та втрати.

Слава Україні !

 

Селищний голова

Ігор ЛОБОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь