Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Інформація для батьків!

Дата: 02.09.2022 15:09
Кількість переглядів: 394

   Чимало людей сьогодні переживають постійну тривогу, гнітючий страх за власне життя, тотальне спустошення та хронічну втому. Тому психологічний стан та психічне здоров’я є вкрай важливим.  Адже, за даними дослідницької компанії Gradus Research 75%! батьків, які взяли участь в опитуванні Як війна змінила життя українських дітей, стверджують, що їхні діти демонструють ті чи інші ознаки психотравматизації: мають порушення сну, мають розлади травлення, погану зосередженість, відчувають гостру тривогу та страхи. Особливо це стосується маленьких діток, які знаходилися під обстрілами, були змушені переховуватися в підвалах чи бомбосховищах або покинути свій дім та переїхати у безпечніші зони.

   Пережитий досвід матиме непоправний вплив на майбутнє дитини, який проявлятиметься у вигляді фізичного та/або психічного захворювання, проблемах у спілкуванні з оточуючими, невпевненості у власних силах, депресивних станах та навіть схильності до самогубства.

   Тому важливо діяти негайно.

   Для цього ГО «Центр соціального лідерства» разом з Дитячим фондом ООН Юнісеф в Україні за підтримки НДСЛ ОХАТДИТ реалізують проект «Коло Турботи».

  Даний проект спрямований для того, щоб якомога більше сімей дізналися про можливість отримати безкоштовну професійну кризову психологічну допомогу для дітей від 0-6 років та їхнім батькам, які пережили психотравмуючі події під час війни методами психологічних консультацій онлайн. Щоб отримати послуги ви можете просто звернутись на гарячу лінію психологічної допомоги для батьків Коло турботи.

Фото без опису

   Також ви можете поспілкуватися з фахівцями  КУ «Центру надання соціальних послуг»,  які надають інформаційну, консультативну допомогу та психологічну підтримку за адресою: смт. Скала-Подільська, вул. Івана Франка, буд 2-Е.

   Адже разом ми повинні захистити та відновити найцінніше – дитяче психологічне здоров’я.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь