Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбувся навчальний семінар для пілотних громад

Дата: 04.10.2022 14:30
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

Відбувся навчальний семінар для пілотних громад

 

   Українським Фондом соціальних інвестицій в рамках реалізації заходів проєкту « Надання соціальних послуг в громаді», який фінансується грантом Японського фонду соціального розвитку через Міжнародний  банк реконструкції  та розвитку 27-29 вересня 2022 року організовано виїзний навчальний семінар для пілотних громад  Тернопільської  та Одеської областей « Створення нових соціальних послуг  в громаді: стратегія та практика» в м. Камянець -Подільський .

Метою цього навчального заходу є вивчення територіальними громадами що реалізують мікропроєкти зі створення нових соціальних послуг, основних засад ефективної  організації діяльності суб’єкта надання соціальних послуг на прикладі роботи діючих надавачів соціальних послуг у громадах Хмельницької  області.

   Учасниками семінару були начальник цивільного та соціального захисту населення  Павло АНДРУШКІВ, начальник фінансового відділу Олександра МАНЮК та директор  КУ ЦНСП Ірина СТЯГАР. Під час семінару обговорювались питання щодо розвитку надання соціальних послуг на рівні громад в умовах децентралізації, розвиток нової системи соціальних послуг, а також представники громади презентували результати реалізації мікропроєктів.

   Координатор Проєкту « Надання соціальних послуг в громаді»  Ольга  Крентовська  доповіла про  результати впровадження Проєкту та подальшу роботу щодо ралізації мікропроєктів.

   Учасники заходу відвідали надавачів соціальних послуг м. Кам’янець -Подільський, м. Дунаєвці та смт Новоушиця.  Завдяки чіткій організації роботи під час проведення семінару вдалось підвищити обізнаність та набути практичний досвід  у сфері організації та надання соціальних послуг та відвідати історичні місця міста.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь