Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Ощадливо використовуймо електроенергію

Дата: 20.10.2022 09:13
Кількість переглядів: 254

Фото без описуФото без опису

   Прем'єр-міністр України  Денис Шмигаль закликав українців максимально економити електроенергію. Це пов’язано, насамперед, з тим, що впродовж останнього часу  обєкти  енергетичного комплексу держави в різних областях зазнали масованого обстрілу зі сторони рашистів.

     Максимальна економія електроенергії — це те, що ми просимо зробити кожного українця. Особливо це стосується вечірніх годин. З 17:00 до 23:00 не користуйтесь пральними машинками, бойлерами, кондиціонерами, обігрівачами. Обмежте використання електрочайників та електроплит. Вимикайте світло в приміщеннях, де ви не перебуваєте. Перенесіть ремонтні роботи на денний час. Звертаюсь до бізнесу: вимкніть вивіски та зайве освітлення. Кожен кіловат енергії, яку ви не використаєте, дасть додаткову стабільність нашій енергосистемі, - наголосив він.

     Зараз відповідальні відомства розробили деталізований комплекс економного споживання електроенергії населенням, підприємствами, установами та організаціями в умовах дії воєнного стану, зокрема в період максимального навантаження в години пік. Цей комплекс заходів дозволить прагматично та ефективно застосовувати обмеження у разі потреби.

    Просимо мешканців громади з розумінням поставитися до можливих відключень електроенергії, бережливо використовувати її у побуті та на виробництві, особливо у години пікового навантаження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь