Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Про участь у навчальному виїзному семінарі «Практичні аспекти організації нових соціальних послуг в громаді»

Дата: 22.11.2022 11:58
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

   15-17 листопада 2022 року в селищі Сатанів відбувся навчальний виїзний семінар організований Українським фондом соціальних інвестицій -  «Практичні аспекти організації нових соціальних послуг в громаді».

Метою навчального семінару є зміцнення потенціалу фахівців, які надають соціальні послуги, в пілотних територіальних громадах Тернопільської та Одеської областей, в яких реалізуються мікропроєкти, шляхом розширення знань та розумінь процесів організації й надання соціальних послуг, що можуть бути використані для мобілізації, розподілу та підтримання фінансових, людських та матеріальних ресурсів при створенні нових соціальних послуг в громаді а також вивчення нових методів  соціальної роботи з різними соціальними групами в умовах посилення соціальних ризиків в умовах воєнного стану.

Учасниками семінару були директор та фахівці із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг  » Скала-Подільської селищної ради.

Завдяки тренерам фахівці із соціальної роботи удосконалили навики надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах в умовах воєнного стану.

Учасники семінару мали змогу відвідати Центр комплектної реабілітації дітей з інвалідністю Городоцької міської ради   та ознайомитись з  її структурою роботи.

Ще  було надано змогу відвідати та вивчити роботу відділення соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю «Оберіг»  та відділення «ВІРА В ЖИТТЯ» Центру надання соціальних послуг Городоцької міської територіальної громади Хмельницької області, та обговорити досвід роботи відвідуваних об’єктів.

Даний семінар був дуже насиченим та інформативним, дав можливість учасникам поділитися  власним досвідом роботи та змотивував до подальшого розвитку  соціальних послуг у громаді.

Координатор проєкту Світового банку Ольга Крентовська підвела підсумок даного семінару  та наголосила на подальшій участі громад у проєктах, що реалізуються Світовим банком.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь