Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Шановні мешканці громади та гості !

Дата: 30.12.2022 08:13
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

       Щиросердечно вітаю вас зі світлим сімейним святом, що поєднує у собі й наше щасливе минуле, і тривожне сьогодення, оповите мріями про майбутнє, – з Новим  роком.

     Ці дні символізують завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також прийдешнього нового року – року нових надій і сподівань.

  Відзначаючи Новоріччя, ми щиро намагаємось бути у колі своїх рідних, близьких, друзів, віддаючи їм свою любов і вдячність. А ще маємо пам’ятати усіх, завдяки жертовності котрих зустрічаємо та відпроваджуємо не тільки свята, кожен день сущий. Подумки привітаймо тих, хто несе варту української землі, попросімо Всевишнього через молитву прихистку в Його Царстві для душ наших полеглих земляків, усіх загиблих воїнів. Всі здобутки,чи можливо невдачі,  єднають та зближують людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихають на нові звершення та добрі справи.  Творити добрі справи не легко. Тож давайте разом долати життєві перешкоди, примножувати й покращувати своєю працею, сумлінням і розумом наше сьогодення задля  розбудови рідного краю, громади та Вітчизни.

     Я хотів би, щоби Новий 2023 рік прийшов до вас, дорогі мешканці Скала-Подільської громади, найперше, з повною перемогою над ворогом і без втрат воїнів,  щасливими та радісними очікуваннями матерів та дітей, щедрими ужинками ниви. Тож бажаю усім  сил,  оптимізму, міцного здоров’я. Бажаю миру й достатку вашим родинам!

 

 

З повагою  селищний голова                          Ігор ЛОБОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь